- 1,823
- 842
- 113
Beyler rizeye geldim 1 senedir burdayım cok şükür bayadır hasta olmuyorum bi grip felan oldum istanbulda hep hastaydım hatırlarsınız beni
Pipim agriyor diye konu açanda bu muydu?Gırtlak ağrısı
yutkunma zorluğu
Göğüs ağrısı
Sinir boğaza vurur mu
Unutursak kalbimiz kurusun dost
o gün pipiden başladı kraL en son basurdu uyuyakalmışım konu silinmişti 🤕Pipim agriyor diye konu açanda bu muydu?
pipi dememıstır Dost pipo demıstır Seniin için kotuo gün pipiden başladı kraL en son basurdu uyuyakalmışım konu silinmişti 🤕
aynen hee betpipo demişti hatta la ne fesat adamlarsınızpipi dememıstır Dost pipo demıstır Seniin için kotu![]()
Silindiği için onu yazmadım dostPipim agriyor diye konu açanda bu muydu?
Dalga gectigimi sananlar olacak ama bu gözler bu forumda o konuyuda gördü.Adam baya baya bi tarafım sızlıyor napmam gerek diye konu açmıstı.😱pipi dememıstır Dost pipo demıstır Seniin için kotu![]()
Novasky naber gülümpipi dememıstır Dost pipo demıstır Seniin için kotu![]()
bu eleman ruh hastası dostDalga gectigimi sananlar olacak ama bu gözler bu forumda o konuyuda gördü.Adam baya baya bi tarafım sızlıyor napmam gerek diye konu açmıstı.😱
Hee hatırladım tamam burnunu tişörtüne siliyodun 😂Beyler rizeye geldim 1 senedir burdayım cok şükür bayadır hasta olmuyorum bi grip felan oldum istanbulda hep hastaydım hatırlarsınız beni
Zaten hastalanan hep ruhtur beden aracılık eder...bu eleman ruh hastası dost
Ben Güle gül demem gülün ömrü az olur abuzer 😃😃@Enişte takıla takıla kurtlar vadisi izler oldun Herlade gülüm mülüm![]()
Alt ver üst olsun üst ver alt olsun basket oyna 0.5 la son saniye yatsın gece gündüz sitelerde gez para yatır hiç kazanma kazandigin zaman çekimden sonra yatırım yap bir kupon tutmasın biz hepimiz aynı sekiliz kardeşim bu illegal i ne zmn bırakırsak o zmn nefes alırız en büyük hastalık bu sağlam adamı çürütür başka açıklaması yok..Gırtlak ağrısı
yutkunma zorluğu
Göğüs ağrısı
Sinir boğaza vurur mu
Unutursak kalbimiz kurusun dost
Horoz besliyorum artık saka maka eniste bi kac ender rastlancak bilgi verdi. Arsa aldım doldurdum bahceyi tillahi@Enişte takıla takıla kurtlar vadisi izler oldun Herlade gülüm mülüm![]()
ya bi git awHoroz besliyorum artık saka maka eniste bi kac ender rastlancak bilgi verdi. Arsa aldım doldurdum bahceyi tillahi
Yemin ediyorum aldım son kayiplardan sonra psikolojim bozuldu bi suru horoz tavuk aldım 7 8 aylık hepsi 😃ya bi git awbahce almısmıs
Alibaba Cifligi yapıcan
![]()