Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gazi Koşusu

mazdenbiri1986

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,096
541
113
Arkadaşlar favorileri alalım benim görüşüm şu 24 yıldır ilgilendiğim için tecrübeyle sabit fikrim bı tür GR1 özel koşuları ata değil her zaman jokeye oynarım tecrübe her zaman kazandı bugüne kadar ö.yıldırım karataş kocakaya a.çelik m.çelik m.akyavuz a.sözen s.kaya e.yavuz diyrum atlara bakmıyorum bile diğer arkadaşların bindiği atlar favori bile olsa çok zor gelmeleri belki hışman çizik diğerleri olamaz

mazdenbiri1986

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,096
541
113
Arkadaşlar favorileri alalım benim görüşüm şu 24 yıldır ilgilendiğim için tecrübeyle sabit fikrim bı tür GR1 özel koşuları ata değil her zaman jokeye oynarım tecrübe her zaman kazandı bugüne kadar ö.yıldırım karataş kocakaya a.çelik m.çelik m.akyavuz a.sözen s.kaya e.yavuz diyrum atlara bakmıyorum bile diğer arkadaşların bindiği atlar favori bile olsa çok zor gelmeleri belki hışman çizik diğerleri olamaz
Ayrıca
DATABASE
MAGIC MEAPON
PUROSANGUE
ZAMBURAĞA
TONBİ
BOON NAM
Bunları yazaxağım

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Atlardan hiç anlamıyorum bi o eksik kaldı o da eksik kalsın. Ama bir kere izlemeye gitmiştim, izlemesi zevkliydi :)

kadirko

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
217
34
28
1995 yılından beri kesintisiz at yarışı takip ederim, ilk kez net favorisi olmayan bir gazi koşusu görüyorum, tüm atlar birbirine eşit. Çok gerilerde şans verilmis bir at bile gelebilir kimse sasirmaz.
Benim açımdan bugün gazi keyifsiz geçer

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,623
1,259
113
Hazine güzel bi altılı yaparsanız atar mısınız. Hiç anlamam ama oynamak istiyorum

Bjksamet74

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
518
256
63
Yarış çok supriz biter bencede son yılların en kötü at listesi var gazide 2 3 sene ara verdim ganyan oynamıyorum ama biraz bültene bakınca anlıyorsun öne çıkan seneyi dolu dizgin geçirmiş bir at yok koşuda bir hikaye yok heyecanlandıran bir atda yok büyük bir sürprizle bitebilir bitmezse A.sözen favori atıyla kazanır

errayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,154
440
83
karataştan son bi şarkı bekliyoruz

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,015
620
113
Attan esekten anlamam ama deli para dağıtılacak bugün 😀

mazdenbiri1986

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,096
541
113
Arkadaşlar malesef 6 lı ganyan yapmayacağım ben 5 li yaptım IMG_20250629_104832.jpg

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,372
14,761
113
Ali kaçmazı herkes es geçiyor
Belgrathan ile dikkat diyorum