- 5,490
- 2,375
- 113
Arkadaslar rolle baslamadan önce bence bir önceki konuma bakin nereden nereye
2 kişiye ozelden ulasirim.
Takip edenlerden seçeceğim.
Şansın bol olsunArkadaslar rolle baslamadan önce bence bir önceki konuma bakin nereden nereye
Helal olsun garip 2.6 kuruş diyip geçmemek gerek bende birkere 7 TL den yapmıştım 100 TL zevkine oynayınca geliyor hırs kaybettirirArkadaslar rolle baslamadan önce bence bir önceki konuma bakin nereden nereye
bol şanslar morukArkadaslar rolle baslamadan önce bence bir önceki konuma bakin nereden nereye
valla aga öyle ne zaman bu miktarlarda geldiysem kasam her seferinde 1000 2000leri gördü umarim yine olur 😂Helal olsun garip 2.6 kuruş diyip geçmemek gerek bende birkere 7 TL den yapmıştım 100 TL zevkine oynayınca geliyor hırs kaybettirir
Valla olmasını çok istiyorum ağa herşey gönlünce olsunvalla aga öyle ne zaman bu miktarlarda geldiysem kasam her seferinde 1000 2000leri gördü umarim yine olur 😂
Şans seninle olsun dostumvalla aga öyle ne zaman bu miktarlarda geldiysem kasam her seferinde 1000 2000leri gördü umarim yine olur 😂
Bol sans kardesArkadaslar rolle baslamadan önce bence bir önceki konuma bakin nereden nereye
altina aga@Garip0 nereye yatircan
Bol şanslarBolsans
hadi bakalimBolsans