http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Gambizo 200 TL Deneme Bonusu

ZamparanınOlumu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,374
1,446
113

Site hakkında bilgim yok arkadaşlar. SMS gelmiş 200 veriyor. Denedim kaybettim.Konusu da yok sanırım. İsteyen denesin

Sınırsız Çekim

Sınırsız Çekim
200₺ Sınırsız Deneme Bonusu

Promosyon Şartları

1. Bu promosyondan yalnızca yeni üyelerimiz faydalanabilirler.

2. Kayıt tarihi 3 günden eski olan veya daha önce herhangi bir finansal işlem yapmış üyelikler bu promosyondan yararlanamamaktadır.

3. Bu promosyonda yeni üyelerimize 200₺ deneme bonusu tanımlanacaktır.

4. Çekim yapabilmeniz için, bakiyenizi minimum 5.000₺ seviyesine çıkarmanız gerekmektedir.

5. Bu promosyonda maksimum çekim limiti bulunmamaktadır.

6. Elde edilen bakiye üzerinden, 100₺ ve katları olacak şekilde, %10’u kadar çekim yapılabilmektedir.

Örnek: 5.000₺ bakiyeye ulaşan bir üye, 500₺ çekim yapabilir.

7. Bu promosyon farklı bir promosyon ile birleştirilemez. Aynı IP adresi, telefon numarası, e-mail ya da adres bilgilerini kullanan hesaplardan yalnızca biri promosyondan yararlanabilir.

ahmetcansarac61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,059
2,237
113

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,158
113
Sporda çift tek sallayacam batana kadar
pragmatic slotlarında bi oyunda güncel hyper mod varken çok oynanmayanlarda mesela yok bide o oyunlarda pragmatic turnuva bilgileri olması lazımken onlarda yok ondan pek güvenilir gelmedi site kaybettim zaten umarım kazanırsın sıkıntısız çekersin hocam

ahmetcansarac61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,059
2,237
113
pragmatic slotlarında bi oyunda güncel hyper mod varken çok oynanmayanlarda mesela yok bide o oyunlarda pragmatic turnuva bilgileri olması lazımken onlarda yok ondan pek güvenilir gelmedi site kaybettim zaten umarım kazanırsın sıkıntısız çekersin hocam
İlk maç geldi. Kurallar hala aynı sanırım. 5k yapmak gerekiyor bakiyeyi

nck1967

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
787
289
63
bir kere çekim verdim reddedildi bakiyeyi 500e düzenlemiş tekrar çekim verdim gelirse haber ederim

cemsin

Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,911
2,323
113

Site hakkında bilgim yok arkadaşlar. SMS gelmiş 200 veriyor. Denedim kaybettim.Konusu da yok sanırım. İsteyen denesin

Sınırsız Çekim

Sınırsız Çekim

Promosyon Şartları

2. Kayıt tarihi 3 günden eski olan veya daha önce herhangi bir finansal işlem yapmış üyelikler bu promosyondan yararlanamamaktadır.

4. Çekim yapabilmeniz için, bakiyenizi minimum 5.000₺ seviyesine çıkarmanız gerekmektedir.

6. Elde edilen bakiye üzerinden, 100₺ ve katları olacak şekilde, %10’u kadar çekim yapılabilmektedir.

7. Bu promosyon farklı bir promosyon ile birleştirilemez. Aynı IP adresi, telefon numarası, e-mail ya da adres bilgilerini kullanan hesaplardan yalnızca biri promosyondan yararlanabilir.
Adamlar sizi kullanıyor halen şu bonusları alıyonuz

Saplangaç

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
383
124
43

Sınırsız Çekim

Sınırsız Çekim

Promosyon Şartları

Adamsın Teoman 💙

aliyya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
938
236
43
800 TL ye kadar verdi verdi sonra bir kere patlat on kere boş geç moduna girdi sıfırladı