- 26,737
- 28,427
- 113
Bol şanslar kardeşim inşallah gelir
Knka atm de sknti vardi la anca yatrdim parayı 😁bol şns knk o kadar mac verdık oynamamıssın![]()
para atm de mı takılmıs pazartesi söz müKnka atm de sknti vardi la anca yatrdim parayı 😁
Sağol reis ilk yarı olmadı artık ikinci yarıya nasip. 😁Bol şanslar reis
Yok la paramı kabul etmedi knka bu ara da bu Asus bonus frebeti la bunda çekim siniri yok demipara atm de mı takılmıs pazartesi söz mü![]()
bol şans ne tesadüf ki bende aynı maçın ilk yarısında 1.5 üstten kupon kaybettim inşallah sen attırırsın
yok diye biliyorum ama 500 üstü zorlama sakin sakin takılYok la paramı kabul etmedi knka bu ara da bu Asus bonus frebeti la bunda çekim siniri yok demi
Knka 267 veriyor işte gelsin çekip tekrar atican 😁yok diye biliyorum ama 500 üstü zorlama sakin sakin takıl![]()
Tidjikja kim knk Allahını seversenKnka 267 veriyor işte gelsin çekip tekrar atican 😁
La vallahi hiç tanimiyon dakika 5 te 1.55 vermiş 1.5 üste ilk yarı 0.5 üstü alacaktım 1.5 yazdım bu ligde çok az gol oluyor inşallah şansımız varsa bir gol daha olurTidjikja kim knk Allahını seversen![]()
Olur inşallah dostumLa vallahi hiç tanimiyon dakika 5 te 1.55 vermiş 1.5 üste ilk yarı 0.5 üstü alacaktım 1.5 yazdım bu ligde çok az gol oluyor inşallah şansımız varsa bir gol daha olur
ilk 16 dk olmus 2.yarınında 16dksında olur böyle maclar 61e dikkatLa vallahi hiç tanimiyon dakika 5 te 1.55 vermiş 1.5 üste ilk yarı 0.5 üstü alacaktım 1.5 yazdım bu ligde çok az gol oluyor inşallah şansımız varsa bir gol daha olur
İnşallah Cimbom lu kardeşim 😍Olur inşallah dostum
Oranlar gol olur diyor ama inşallahİnşallah Cimbom lu kardeşim 😍
knk bu hayatı yasamak ıstıyosan ruh hastası olcanilk 16 dk olmus 2.yarınında 16dksında olur böyle maclar 61e dikkathep ruh hastası totemleri