Dün 22:44 da #21 vado90 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Biletci Üye Yeni Üye TC Onaylı 11,512 4,653 113 mustafakerim' Alıntı: Galatasaray 1 tane penalti kullanır Trabzonun bir tane kırmızısı var İki takımdan biri maçı 1-0 veya berabere biticek Varsa artıran alalım. Genişletmek için tıkla ... Kırmızı eyvallah ama gene satışa geldik üst olmadı mac gol olmadı maçta ya
mustafakerim' Alıntı: Galatasaray 1 tane penalti kullanır Trabzonun bir tane kırmızısı var İki takımdan biri maçı 1-0 veya berabere biticek Varsa artıran alalım. Genişletmek için tıkla ... Kırmızı eyvallah ama gene satışa geldik üst olmadı mac gol olmadı maçta ya
Dün 22:44 da #22 vado90 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Biletci Üye Yeni Üye TC Onaylı 11,512 4,653 113 mustafakerim' Alıntı: Beraberlik ve kirmizi kartı tutturdum. İlk yarı ve 2. Yarı alt oynadım. Toplam 8600(ilk yarı kuponu baska sitede 2.7 oran 350 tl basmıstım) cukkaladım Genişletmek için tıkla ... Vallahi helal olsun sana
mustafakerim' Alıntı: Beraberlik ve kirmizi kartı tutturdum. İlk yarı ve 2. Yarı alt oynadım. Toplam 8600(ilk yarı kuponu baska sitede 2.7 oran 350 tl basmıstım) cukkaladım Genişletmek için tıkla ... Vallahi helal olsun sana