Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Futbolcu Olma Hayaliyle Dolandırdı "Falcao Gibisiniz İşte"

tuttur23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,490
485
83
Bu adamı nasıl ciddiye alıp haber yapıyorlar bilmiyorum haber yapacak bir şey bulamamışlar ondan bu adamda çok sinir gıcık oldu artık komik te değil

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
Bu adamın 100 takipcisi vardı yıllar önce youtube de 😆

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Bu adamı nasıl ciddiye alıp haber yapıyorlar bilmiyorum haber yapacak bir şey bulamamışlar ondan bu adamda çok sinir gıcık oldu artık komik te değil
Kardesim 34 yasindasin ve bu adamin videolari kendisinin montaj ile yaptigini bilmiyormusun?bu tvde yayinlanan bisey degil kendi youtube kanalinda yayinlanan bi video.ayrica sana katiliyorum cok kotu izlenmeye katlanmanin zor oldugu videolari var ben bi kac tane izlemeyi denedim basaramadim cok kotuydu

tuttur23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,490
485
83
Kardesim 34 yasindasin ve bu adamin videolari kendisinin montaj ile yaptigini bilmiyormusun?bu tvde yayinlanan bisey degil kendi youtube kanalinda yayinlanan bi video.ayrica sana katiliyorum cok kotu izlenmeye katlanmanin zor oldugu videolari var ben bi kac tane izlemeyi denedim basaramadim cok kotuydu
Montaj yaptığını biliyorum adam mal