7 Kas 2022 #61 HaYaTıNsEsİ Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 6,604 5,745 113 Bide tartışma olmasin beyler yoktan yere yapmayın şunu
7 Kas 2022 #62 nişantaşı Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 27,379 25,786 113 furkan1986' Alıntı: İlk yazanlardan alcam diye bişey demedim orda dost aynı maçı ilk yazanı alirim demek istedim öyle birşey olsa neden 45 dk süre vereyim Genişletmek için tıkla ... La benim.basketimin gunahi neydi ..umut al iceri buju all al al alll
furkan1986' Alıntı: İlk yazanlardan alcam diye bişey demedim orda dost aynı maçı ilk yazanı alirim demek istedim öyle birşey olsa neden 45 dk süre vereyim Genişletmek için tıkla ... La benim.basketimin gunahi neydi ..umut al iceri buju all al al alll
7 Kas 2022 #63 HaYaTıNsEsİ Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 6,604 5,745 113 sukes1982' Alıntı: Benim macta bankoydu basket diye yuzune bakilmamis Genişletmek için tıkla ... Dedigim gibin lütfen yanlış anlama olmasın kasıtlı değil
sukes1982' Alıntı: Benim macta bankoydu basket diye yuzune bakilmamis Genişletmek için tıkla ... Dedigim gibin lütfen yanlış anlama olmasın kasıtlı değil
7 Kas 2022 #64 E Enişte Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 78,222 84,935 113 sukes1982' Alıntı: La benim.basketimin gunahi neydi ..umut al iceri buju all al al alll Genişletmek için tıkla ... benım macı neden almıs benım verdıgım macın tuttugu nerde gorulmus boyle dostlara konu actırmamak lazım
sukes1982' Alıntı: La benim.basketimin gunahi neydi ..umut al iceri buju all al al alll Genişletmek için tıkla ... benım macı neden almıs benım verdıgım macın tuttugu nerde gorulmus boyle dostlara konu actırmamak lazım
7 Kas 2022 #65 HaYaTıNsEsİ Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 6,604 5,745 113 erhanbey22' Alıntı: benım macı neden almıs benım verdıgım macın tuttugu nerde gorulmus boyle dostlara konu actırmamak lazım Genişletmek için tıkla ... Yatarsa biri suçlu olmali ondan seni seçtim 😀
erhanbey22' Alıntı: benım macı neden almıs benım verdıgım macın tuttugu nerde gorulmus boyle dostlara konu actırmamak lazım Genişletmek için tıkla ... Yatarsa biri suçlu olmali ondan seni seçtim 😀
7 Kas 2022 #66 HaYaTıNsEsİ Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 6,604 5,745 113 Konu kilit maçları yatan arkadaşlar sakın kendinizi suçlamayan nasipten ötesi yok sağlık olsun bidahaki sefere artık 🙂 konu kilit @Shellac
Konu kilit maçları yatan arkadaşlar sakın kendinizi suçlamayan nasipten ötesi yok sağlık olsun bidahaki sefere artık 🙂 konu kilit @Shellac