- 31,262
- 28,841
- 113
Teşekkürler @V3R0N ve @benoktaydmo . Hedefe varirsak takip eden arkadaşlara dağıtırız
Ekli dosyalar
-
115.6 KB Görüntüleme: 31
Bol sans broTeşekkürler @V3R0N ve oktay. Hedefe varirsak takip eden arkadaşlara dağıtırız
Canı sağolsun ahahahahh bol şans kardeşim@benoktaydmo seni çok asil yazmış
Düzelttim şimdi ilkte çıkmadı isim 😄@benoktaydmo seni çok asil yazmış
Haydi sapla gelDüzelttim şimdi ilkte çıkmadı isim 😄
Bpl sans hocam o oran ne 62 alsaydinTeşekkürler @V3R0N ve @benoktaydmo . Hedefe varirsak takip eden arkadaşlara dağıtırız
Çünkü 30-31 bitecek hocamBpl sans hocam o oran ne 62 alsaydin
Bol sans mahocum seriden kaybedelim vakit çalma 😁Teşekkürler @V3R0N ve @benoktaydmo . Hedefe varirsak takip eden arkadaşlara dağıtırız
Benok kimmiş la hic gormedim veronu görmüştümTeşekkürler @V3R0N ve @benoktaydmo . Hedefe varirsak takip eden arkadaşlara dağıtırız
bol şanslarTeşekkürler @V3R0N ve @benoktaydmo . Hedefe varirsak takip eden arkadaşlara dağıtırız
İlk adımda paket oluruz en azından dostlarımıxı yormamis oluruz abiBol sans mahocum seriden kaybedelim vakit çalma 😁
Bol şanslar dostTeşekkürler @V3R0N ve @benoktaydmo . Hedefe varirsak takip eden arkadaşlara dağıtırız
Denvera bak hocam jokic yok mu acaba var gerciİlk adımda paket oluruz en azından dostlarımıxı yormamis oluruz abi
Önüne geleni koparıyor lavuk daha da bi kere kazandığını görmedik forumdaTeşekkürler @V3R0N ve @benoktaydmo . Hedefe varirsak takip eden arkadaşlara dağıtırız