http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet From Dizisini İzleyenler Var Mı ?

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,217
3,033
113
Dizinin 3 sezonunu bitirdim ve fazla birşey de açıklanmadı. Çoğu şey hala çok muğlak ve birsürü teoriler dolaşıyor. Tabitha ve kocası çocukları kurtarabilmek için sürekli yeniden reankarne oluyorsa o zaman kasabadaki diğer karakterler npc mi yani. Konunun buraya evrilmesi birçok saçmalığı da beraberinde getiriyor

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,217
3,033
113
ben izleyeli baya oldu dizide çok mantık hatası var
Dizi yaklaşık 3 sezon 28 bölüm boyunca birşeyleri açıklaması gerekirken bölümler ilerledikçe sorular daha da çoğaldı. En sonunda da 3.sezonun son 2 bölümünde ufaktan birşeyler açıkladılar

Geceleri avlanan zombiler aslında geçmişte çocuklarını kötücül bir güce kurban edip ölümsüzlük elde ediyorlar. Anladığım kadarıyla bu çocuklar kurtarılırsa herkes evine gidebilecek. Tabitha da kızını kurban edecekken son anda kocasıyla vazgeçiyorlar. Bu yüzden de çocukları kurtarıp döngüyü bozabilmek için sürekli reankarne oluyor. Fakat dediğim gibi o halde kasabadaki diğer karakterler neden o kasabada tutsak. Hani kimse sebepsiz yere o kasabada tutsak kalmıyordu. Senaryo tam da burada fena s.çıyor aslında

Bölümler boyu sürekli meraklandırdılar sonu da saçma sapan, mantıksız bir yere evrildi

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,453
1,818
113
Dizinin 3 sezonunu bitirdim ve fazla birşey de açıklanmadı. Çoğu şey hala çok muğlak ve birsürü teoriler dolaşıyor. Tabitha ve kocası çocukları kurtarabilmek için sürekli yeniden reankarne oluyorsa o zaman kasabadaki diğer karakterler npc mi yani. Konunun buraya evrilmesi birçok saçmalığı da beraberinde getiriyor
Diziyi bende izledim de bunu kafaya takacak kadar düşünüp konu açman gereksiz olmuş. Yani izlediğin dizi zaten mantık hataları ile dolu lakin sen mantık arıyorsun bu daha saçma olmuş 😄

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,217
3,033
113
Diziyi bende izledim de bunu kafaya takacak kadar düşünüp konu açman gereksiz olmuş. Yani izlediğin dizi zaten mantık hataları ile dolu lakin sen mantık arıyorsun bu daha saçma olmuş 😄
Kafaya takmaktan değil. Geyik muhabbeti işte. Muhabbet dönsün diye

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,144
477
83
Paralel evren muhabbetleri de var. Tabithanin kızı zamanda yolculuk yaptı mesela, ama nereden neyi nasıl baglayacaklar bende çözemedim :)

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,217
3,033
113
Yani bence de zaten yapımcıları da lost dizisinin yapımcıları benzer ilerliyor
Cevaplara yaklaştıkları zaman sarı elbiseli adam herşeyi resetliyor. Onu nasıl halt edecekler ki. Cevaplara önce de yaklaşılmış ama Christopher'ı kullanarak Viktor hariç tüm kasabayı 1 günde öldürmüşler

Herhalde 4. sezonda normalde gece avlanan ölümsüzler artık gündüz de avlanmaya başlayacak

Cevaplara yaklaştıkça kadabada herşey daha da zorlaşıyor

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,144
477
83
Cevaplara yaklaştıkları zaman sarı elbiseli adam herşeyi resetliyor. Onu nasıl halt edecekler ki. Cevaplara önce de yaklaşılmış ama Christopher'ı kullanarak Viktor hariç tüm kasabayı 1 günde öldürmüşler

Herhalde 4. sezonda normalde gece avlanan ölümsüzler artık gündüz de avlanmaya başlayacak

Cevaplara yaklaştıkça kadabada herşey daha da zorlaşıyor
O sarı ceketli telsizle konuşan kişi birde sanırım aralarından birinin akrabası olabilir. O canavarlar nasıl doğuyor onu gördük muhtemelen de o hayalet kadında büyücüydü, o gittikleri sebze topladıkları yeni yerde koruma vardı onu da kaldırdılar öyle ortaya çıktı bence.