- 18,766
- 12,939
- 113
Bunu normal bir üye olarak ve ilk olmanın mutluluğuyla basardığım için sevgili @Daimon @Shellac @Scorfield @Başkan bir hediye bir armağan bekliyorum 
TebriklerBunu normal bir üye olarak ve ilk olmanın mutluluğuyla basardığım için sevgili @Daimon @Shellac @Scorfield @Başkan bir hediye bir armağan bekliyorum![]()
Yok başkan ve shellac geçmek bize yakışmaz@Başkan kapisirsin oda 12 k![]()
Üst devrenim knk senin 1mayis2018Bunu normal bir üye olarak ve ilk olmanın mutluluğuyla basardığım için sevgili @Daimon @Shellac @Scorfield @Başkan bir hediye bir armağan bekliyorum![]()
Hahahah tuvaletleri temizlemeye gideyim ben o zamanÜst devrenim knk senin 1mayis2018![]()
Yok gitme benim üst devreler burda geziniyor gelirler şimdiHahahah tuvaletleri temizlemeye gideyim ben o zaman![]()
Normal hayatta bu kadar mesajlasmamistir kesinBunu normal bir üye olarak ve ilk olmanın mutluluğuyla basardığım için sevgili @Daimon @Shellac @Scorfield @Başkan bir hediye bir armağan bekliyorum![]()
Çok tesekkur ediyorum telefonla konusmaya gidiyorum ben o zamanYok gitme benim üst devreler burda geziniyor gelirler şimdibizede iş kitlemesinler
Vallahi mesajlasmadimNormal hayatta bu kadar mesajlasmamistir kesin))
sana bir rolling patlatmak yakışır valla forumdan destekle tabiiVallahi mesajlasmadim![]()
O yuzden bir ödülü haketmişimdir her haldeVay be hayat nelere kadir![]()
Vallahi girmem her haldehocam site senin olsa bu kadar girmesin buraya vallah
Vallahi ben nasil olmus onuda anlamadimBiz daha yeni 1000i gördük helal in var baskan
Vallahi dayi en sevdiğim agzin bal yesinsana bir rolling patlatmak yakışır valla forumdan destekle tabii