Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede Flex | Esenler 7k

Kupon Miktarı
7300
Kupon Oranı
2.00

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,529
3,092
113
Bugünün zararı çıktı tekrardan başlamam lazım millet takip ediyor dağıtım yapamıyorum bunlar tarihe bakıncada anlaşıldığı üzere sabahtan beri gidenler geri geldi aslında beyler pek kazandım gibi durmuyor
Zararını çıkarttiysan ne mutlu dost

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,529
3,092
113
Bakıncq zarar çok da çıkmış gibi durmuyor ama

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,586
9,905
113
Bakıncq zarar çok da çıkmış gibi durmuyor ama
Yok dost iki 5k kazanan kupondan aslında şuan gene çıkmadı esnekten attım sabahtan beri esmek 0 dı sun tam dengeledi işte baştan başlıyorum anasını satayım millete söz veriyoruz da elde bir şey yok

Ekli dosyalar

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,529
3,092
113
Yok dost iki 5k kazanan kupondan aslında şuan gene çıkmadı esnekten attım sabahtan beri esmek 0 dı sun tam dengeledi işte baştan başlıyorum anasını satayım millete söz veriyoruz da elde bir şey yok
Tebrikler ozaman dost burda 2 3 kisiye 100 atsan millete yeter biliyomusun ozaman kimse 400 500 beklemiyo milletin isi gorulsun amac

Azad6363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,680
2,590
113
İnşallah yukarı çıkacaksın bu gün