http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Flex / Cübbeli ile Son Dans

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.23

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,751
10,157
113
Çok düşündüm Türkiye ye bassam mı diye 3.50 oran ama yemedi bayağı iyi başladılar

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,989
2,675
113
Ne kaybettin dost bu kadar kötü durumdasın
Kaybetmek değil slota giriyorsun 12 betten satın aldım 110 lira ödedi 3,60dan oyuna girdi 12 lira ödedi 100 satın aldım 2,5 5 TL ödedi spor ayrı bı dert ne oynasan tersi geliyor oynamamak en iyi olacak artık

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,751
10,157
113
Kaybetmek değil slota giriyorsun 12 betten satın aldım 110 lira ödedi 3,60dan oyuna girdi 12 lira ödedi 100 satın aldım 2,5 5 TL ödedi spor ayrı bı dert ne oynasan tersi geliyor oynamamak en iyi olacak artık
Dost valla forum da bir şey var aha şehitsin bu kupon yattı kendim oynadığım kimseye al oyna demediğim tuttu bak gene geldi buraya atınca gelmiyor bence ne yaparsak sessiz sedasız yapmak lazım slottan nefret ederim bu arada rulet oynarım bir tek

Ekli dosyalar

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,989
2,675
113
Dost valla forum da bir şey var aha şehitsin bu kupon yattı kendim oynadığım kimseye al oyna demediğim tuttu bak gene geldi buraya atınca gelmiyor bence ne yaparsak sessiz sedasız yapmak lazım slottan nefret ederim bu arada rulet oynarım bir tek
İstediğin kadar sessiz ol nefsin varken imkansız bol şans