Babam hayırdır kötü bir şey mi dedik neden bu agresiflik Allah için ?Al işte en ayar olduğum olay. Sanane ne birader konuyu sen mi açmışsın bırak konu sahibi kapattırmak isterse kapattirir
Ben maddi bir talepte bulunmadım ki konu çekiliş vs değil neden böyle saçma sapan bir yorum yapıyorsun güzel gardaşım hayırlı günler diliyorum sana?10 lira fazla Alican kanka
Kötü bişey olup olmaması konumuz değil. Konu seni beni ilgilendirmeyen şeyleri yapman. Belki konu sahibi farklı devam edecek belki buraya kupon atıp devam edecekBabam hayırdır kötü bir şey mi dedik neden bu agresiflik Allah için ?
Edecek olsa yazar dostum neden hala tırmandırıyorsun o mesajımı alıntılar paylaşım yapacağım der Allah aşkına yapma gözünü seveyim her şeyin altından bir şey çıkarmayın artniyetli bir düşüncem olma ihtimali varmı benim lütfen ?Kötü bişey olup olmaması konumuz değil. Konu seni beni ilgilendirmeyen şeyleri yapman. Belki konu sahibi farklı devam edecek belki buraya kupon atıp devam edecek
Kardeşim gereksiz işler yapma o zmn. İyi forumlarEdecek olsa yazar dostum neden hala tırmandırıyorsun o mesajımı alıntılar paylaşım yapacağım der Allah aşkına yapma gözünü seveyim her şeyin altından bir şey çıkarmayın artniyetli bir düşüncem olma ihtimali varmı benim lütfen ?
Gereksiz değil bu yaptığımı sende yapabilirsin bildirim yaptım adam tebrikler yazar kitler kitlemez moda bağlı o sanada iyi forumlar dostum seviliyorsun tartışmaya gerek yok başka konularda görüşmek üzere kendine iyi bak 🤞🏽🤞🏽Kardeşim gereksiz işler yapma o zmn. İyi forumlar
Al işte en ayar olduğum olay. Sanane ne birader konuyu sen mi açmışsın bırak konu sahibi kapattırmak isterse kapattirir
Hadi bakalim insallahArkadaşlar hala kayıp çok biraz daha toparlamam lazım sonra roling acıcam zaten