- 1,991
- 1,051
- 113
Arkadaşlar uzun süredir spor yapan biri varsa yemek konusunda, program konusun da vs. bilgi verebilir mi rica etsem?
Izgara tavuk haşlanmış yumurta beyazı lapa pilav yeterli kardeşim 😆Arkadaşlar uzun süredir spor yapan biri varsa yemek konusunda, program konusun da vs. bilgi verebilir mi rica etsem?
Kanka daha ucuz yollu bişey lazım bana malum ekonomi :/Izgara tavuk haşlanmış yumurta beyazı lapa pilav yeterli kardeşim 😆
Kardeşim yaptığın hareket video şeklinde varsa link yollarımısin?Benim bir yöntem var Karın kası için çok iyi çalıştırıyor
Teşekkür ederim, bana bir de egzersiz videoları lazım kardeşim bilgin var mı?Mercimek köftesi protein bol
Yulaf bol lif var saydıklarım 15-20 tl bu arada
Düzenli uyku yırtılan kasların dinlenip yerini doldurması için yani büyüme diyelim
Spor sonrası düzenli beslen spor öncesi yemek yediysen 2 saat bekle sonra spor yap
Abi arkadaş taktik istedi bende kendime özgü taktik verdim kötü birşey demedimki
Verdiğin taktiğin yeri burası değil dostumAbi arkadaş taktik istedi bende kendime özgü taktik verdim kötü birşey demedimki
Sjsjsjjsjsjsjjs tamam abi daha yorum yapmıyorum hiç birşey e 😂Verdiğin taktiğin yeri burası değil dostum