http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Filipinler MPBL Ligi

Kupon Miktarı
100
Kupon Oranı
1.80

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,692
1,615
113
Evet dün Value maç vermiştim bu ligte 160.5 üst baremden almıştık 226 sayı çıkmıştı
Bu maç betcoda oynanıyordu şuan anlık olarak köylü betco maçı kaldırdı. Korkusundan kaçıyor yine. 1. Çeyrek 2. Çeyrek 40.5 üst açılan baremler 3. Çeyrek 50.5 üst olarak açılmış bu ligi takip edenler bilir bu barem açıldığına göre savunma yapmayacakları anlamına gelir 50.5 üst 3. Çeyrek özelinde banko olarak görüyorum. Maç sonucu 171.5 üstte değerlendirilebilir 3. Çeyreğin oyun akışına göre takip ediniz

Ekli dosyalar

Kupon miktarı 100₺
Kupon oranı 1.80
Kupon kazancı 180₺

furkan611

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
144
37
28
Olmaz o sayı çeyrekte. Gel gel yapıyorlar

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,692
1,615
113
Olmaz o sayı çeyrekte. Gel gel yapıyorlar
Savunma yapmayacaklar ona eminim izleyeceğim birazdan dünde 2. Çeyrek 36.5 üst açtılar Manila maçı için 65 sayı çıktı. Savunma yapmayacaklarına eminim. Betco köylüsü bir maçı kaldırıyorsa kaybetmekten korkuyordur

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,990
1,550
113
Evet dün Value maç vermiştim bu ligte 160.5 üst baremden almıştık 226 sayı çıkmıştı
Bu maç betcoda oynanıyordu şuan anlık olarak köylü betco maçı kaldırdı. Korkusundan kaçıyor yine. 1. Çeyrek 2. Çeyrek 40.5 üst açılan baremler 3. Çeyrek 50.5 üst olarak açılmış bu ligi takip edenler bilir bu barem açıldığına göre savunma yapmayacakları anlamına gelir 50.5 üst 3. Çeyrek özelinde banko olarak görüyorum. Maç sonucu 171.5 üstte değerlendirilebilir 3. Çeyreğin oyun akışına göre takip ediniz
Aklı olan varsa 3. Çeyrek 50.5 alt oynasın

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,990
1,550
113
Savunma yapmayacaklar ona eminim izleyeceğim birazdan dünde 2. Çeyrek 36.5 üst açtılar Manila maçı için 65 sayı çıktı. Savunma yapmayacaklarına eminim. Betco köylüsü bir maçı kaldırıyorsa kaybetmekten korkuyordur
171.5 alt olur para olsa oynardım

furkan611

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
144
37
28
Savunma yapmayacaklar ona eminim izleyeceğim birazdan dünde 2. Çeyrek 36.5 üst açtılar Manila maçı için 65 sayı çıktı. Savunma yapmayacaklarına eminim
Çeyrek başlasın bir anda düşmeye başlar . Favori ev sahibi ve çok skorer bir takım değil . Gelmez o sayı . İki takımda kolsuz. Savunma ile alakası yok. Atamıyorlar dış şut boşta kalsalar . Biri skorer olsa takımların dediğin doğru . Ekmek çıkmaz bu maçtan ….

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,692
1,615
113
Çeyrek başlasın bir anda düşmeye başlar . Favori ev sahibi ve çok skorer bir takım değil . Gelmez o sayı . İki takımda kolsuz. Savunma ile alakası yok. Atamıyorlar dış şut boşta kalsalar . Biri skorer olsa takımların dediğin doğru . Ekmek çıkmaz bu maçtan ….
Bakalım izleyeceğim bunlar zaten yetenekli değil turnike atarlar koşa koşa ben öyle maç bekliyorum

erman36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,014
121
63
Bunlar alt bitirir bu lig tam şike ci

erman36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,014
121
63
Üst gösteriyorsa alt gelir bunlarda

furkan611

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
144
37
28
Uçtular bir anda . Tebrikler kral. Sen haklı çıktın

madhoney

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
119
38
28
30 saniyede 9 sayı çıktı mpbl tam şike ligi adam iyi çözmüş olayı aynı şekilde handikaplarda da çok aşikar fixleme var ben de takipçisiyim bu ligin