http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fikirlerinizi Alabilir Miyim

Navifan1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,269
1,198
113
Arkadaşlar merhaba bugün sabah uzun zamandır planladığım bir şey yaptım.Liseden beri hoşlandığım kıza uzun zamandır teklif yapmayı düşünüyordum(5-6 senedir falan).Hiç cesaret edemedim zaten çegingen biriyim.Kız benim arkadaş ortamlarından arkadaşım ama öyle çok da yakın değiliz.Biraz da ha varlıklı bir ailesi de olduğu için çegincem iyi ce arttı ve çok uzun süredir hep hayal olarak kaldı.Bu sabah artık ne olacaksa olur iyerek arkadaşlarımla bir kahvaltı organize ettim kızı da çağırdım evlenme teklifi ettim ve kabul etmedi sinirlendi çekti gitti.Hala vazgeçmiş değilim çok seviyorum nasıl olur da kendimi bir şekilde sevdirebilirim.Böyle bir durumla karşılaşan abilerimden arkaşalardan yorum bekliyorum.

ozgur2234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
499
152
43
Flört etmeden evlenme teklifi bu da biraz kumar olmuş yani bildiğin kumar oynamışsın sen

Okaaaan

Siyah Beyaz Ölüm Yaşam Beşiktaş
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,182
2,140
113
Hocam insan açılır belli eder duygularını direk evlenme teklifi ne nikah memuru felanda cagirsaydin