http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fikirlerinize İhtiyacım Var Dostlar

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,204
978
113
240.000 tl kredi kartı borcum var bonus kart ekstreler bu ay 120.000 sonra 80.000 en son da 40.000 lira kartı hiçbir şekilde kullanmıyorum nakit alışveriş vs bu borcu sadece asgari ödeyerek 4 5 aya uzatabilir miyim bu ayki asgarisi 48.000 tl mesela bu da kademeli artacak biliyorum ama yapacak bir şeyim yok banka bir ay sonra arayıp borcun tamamını ödeyin diye darlar mı acaba

SlotMaN61

💲💲💲
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,501
1,633
113
240.000 tl kredi kartı borcum var bonus kart ekstreler bu ay 120.000 sonra 80.000 en son da 40.000 lira kartı hiçbir şekilde kullanmıyorum nakit alışveriş vs bu borcu sadece asgari ödeyerek 4 5 aya uzatabilir miyim bu ayki asgarisi 48.000 tl mesela bu da kademeli artacak biliyorum ama yapacak bir şeyim yok banka bir ay sonra arayıp borcun tamamını ödeyin diye darlar mı acaba
Reis 3 asgarisi ödeme sonrası senden borcun tamamını isteye bilir yada asgari 48 bin TL işte sen 50 bin yatir hiç aramazlar bankalar bakarki bu asgariden yukarı ödeme yapıyor aramazlar ama sana tavsiyem ilk 48 bin asgari ise ilk asgwri ode sonra 2 bin ek olarak borç öde öyle yap

mustafa02219

Çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,197
881
113
Darlamaz kardeşim asgariyi ödediğin sürece sorun yok

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,851
9,969
113
Asgeriyi ödeyip döndürürsün heray ama güzel bi faiz ödersin

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,942
607
113
Reis 3 asgarisi ödeme sonrası senden borcun tamamını isteye bilir yada asgari 48 bin TL işte sen 50 bin yatir hiç aramazlar bankalar bakarki bu asgariden yukarı ödeme yapıyor aramazlar ama sana tavsiyem ilk 48 bin asgari ise ilk asgwri ode sonra 2 bin ek olarak borç öde öyle yap
Bankaların en sevdiği ödeme şekli asgari odedikce borcu faiz binecek

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
27,159
12,550
113
Hepsi aynı bankaya ise bankaya gidip toplam borcu krediyle falan tek kalem olarak yapılandırma yap. Aylık taksitler halinde öde.

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,204
978
113
Hepsi aynı bankaya ise bankaya gidip toplam borcu krediyle falan tek kalem olarak yapılandırma yap. Aylık taksitler halinde öde.
vermiyor dost 150 civarı yapsam belki verir yapılandırma sordum gecikmeye girsin diyor o zaman da puan dülecek asgari ödemede en azından sabit kalırmış

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,471
4,762
113
Asgariyi epey bir ödersin ( Örneğin 4-5 ay bankaya bağlı ) , banka bir süre sonra kartları patlatır kullanamazsın zaten.
Ama bu aralıkta epey bir faiz uygulanır, çevremde aynı durumda olan bir kaç arkadaşım var oradan biliyorum.

theyigit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
243
100
43
Limiti yüksek kartlarda yapılandırma yapmak çok mantıklı değil müdür
50klık ziraat kksı vardı bende 0lamıştım yapılandırma yaptırdım, ilk olarak 20k nakit vermeme rağmen kalan 30kya 5-6 ayda 9k faiz ödedim ben

Asgari altı ödeme yapmadığın sürece banka seni arayıp darlamaz ödeme yapın diye, belki arada taksitlendirelim diye ararlar onun dışında umurlarında olmazsın

theyigit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
243
100
43
Asgariyi epey bir ödersin ( Örneğin 4-5 ay bankaya bağlı ) , banka bir süre sonra kartları patlatır kullanamazsın zaten.
Ama bu aralıkta epey bir faiz uygulanır, çevremde aynı durumda olan bir kaç arkadaşım var oradan biliyorum.
3 senedir garanti kk kullanıyorum her ay düzenli olarak asgariyi yatırıp parayı tekrardan yiyorum bir kere olsun kapanmadı kart
3 ay üst üste minimum asgariyi ödemedikten sonra değişiyor işler