Ben yardımcı olurum kardeşimMerhaba arkadaşlar
Tumbet yüzde yüz 5 kat cevrimli Spor bonusu veriyor ben maçtan hiç anlamam maçlardan iyi anlayan biri yardımcı olur mu ona göre yatırım yapayım bende kazanırsak görürüm o arkadaşı
buraya yazarsan hem diğer arkadaşlarda fikir ekleyebilir güzel bir kuponlar yapalım kazanalımBen yardımcı olurum kardeşim
Yatırımını yap maç bakarız dostburaya yazarsan hem diğer arkadaşlarda fikir ekleyebilir güzel bir kuponlar yapalım kazanalım
Elimizden geldiğince yardımcı olalım çok güzel rica etmişsinMerhaba arkadaşlar
Tumbet yüzde yüz 5 kat cevrimli Spor bonusu veriyor ben maçtan hiç anlamam maçlardan iyi anlayan biri yardımcı olur mu ona göre yatırım yapayım bende kazanırsak görürüm o arkadaşı
Tamamdır dost günicinde yatırım yapicam gerçekten güzel kazanç saglarsak yardımcı olan arkadaşi ayrı görürüm birde çekiliş yaparız birkaç dost içinYatırımını yap maç bakarız dost
Min 1.30 yazıyordu kurallardaoran Şarti felan var mı birşey söyledi mi site onu da belirt ona göre maç verim sana
Hazırsan 2 maç veriyorumMin 1.30 yazıyordu kurallarda
Yatırım yapmadım henüz biraz işim vardı onu halledeyim odaklanalim sonra en azından şimdilik fikir üretirizHazırsan 2 maç veriyorum
Kendi bildiğini oynaMerhaba arkadaşlar
Iq seviyeni çok merak ettim yaKendi bildiğini oyna
Adama maç vereceksin tutarsa dağıtım yap diyeceksin , yatarsa zararını karşılayacak mısın ?Iq seviyeni çok merak ettim yaadam ne diyor ben futboldan anlamıyorum maç verebilir misiniz
sen de diyorsun ki kendi bildiğini oyna Allah sana akıl fikir versin
İki gün önce foruma gelmiş adama bak akıl veriyor aslanım o aklı kendine saklaAdama maç vereceksin tutarsa dağıtım yap diyeceksin , yatarsa zararını karşılayacak mısın ?
Gönül rahatlığıyla istediğin kadar bas demişsin ya , arabasını satıp bassa ve yatsa nolacak mesela ne yapacaksın ?İki gün önce foruma gelmiş adama bak akıl veriyor aslanım o aklı kendine sakla
Adamdan öyle birşey kimse talep edemez etse bile vermek zorun da değil.
Hadi işine bak şimdi yalandan gelmişsin ortalığı karıştırmaya