http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe- Başakşehir

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
Maçtan sonra yine hakem baya konuşulacak gibi ama bence hakemin tek hatası Gustavo'yu atmaması oldu katliam değil ama ciddi bir hata olduğu gerçek sonra da çok rahat giden maçı ortada hiçbir şey yokken bu noktalara getirdi bana göre Başakşehir mağlubiyeti haketti 11-11 ken rahat rahat pozisyona girip karşı karşıya kaçırıp duran toptan saçma sapan goller yediler çok güçlüler ama lakaytlar ne de olsa şampiyon oluruz kafasındalar Rafael için hakem hatalı karar verdi dokunmuyor ama sarı görüp kurtaracakken neden topa vuruyorsun sonra da İrfan küfür edip atılıyor Fenerbahçe'ye gelirsek te bu galibiyet sadece Erol Bulut'un süresini uzatır sorunların üzerini kapatır bu da Fenerbahçe'ye uzun vadede daha büyük zarar verecek çünkü oynanan oyun gösteriyor ki Fenerbahçe Erol Bulut ile asla hedefe ulaşamaz akan oyunda yine üretim sıfır hiç bir hücum seti yok kaleye ilk gelen top gol oluyor

reskid

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
93
38
28
Maçtan sonra yine hakem baya konuşulacak gibi ama bence hakemin tek hatası Gustavo'yu atmaması oldu katliam değil ama ciddi bir hata olduğu gerçek sonra da çok rahat giden maçı ortada hiçbir şey yokken bu noktalara getirdi bana göre Başakşehir mağlubiyeti haketti 11-11 ken rahat rahat pozisyona girip karşı karşıya kaçırıp duran toptan saçma sapan goller yediler çok güçlüler ama lakaytlar ne de olsa şampiyon oluruz kafasındalar Rafael için hakem hatalı karar verdi dokunmuyor ama sarı görüp kurtaracakken neden topa vuruyorsun sonra da İrfan küfür edip atılıyor Fenerbahçe'ye gelirsek te bu galibiyet sadece Erol Bulut'un süresini uzatır sorunların üzerini kapatır bu da Fenerbahçe'ye uzun vadede daha büyük zarar verecek çünkü oynanan oyun gösteriyor ki Fenerbahçe Erol Bulut ile asla hedefe ulaşamaz akan oyunda yine üretim sıfır hiç bir hücum seti yok kaleye ilk gelen top gol oluyor
Tek hata mı :) valla komik kanka fenerin attığı kornerde. Pozisyon aut korner değil.iki kırmızı kartta saçmalık maç 1 0 öndeyken fener 10 kişi kalacakken tam tersi oldu .son yıllarda gördüğüm en büyük satın alınmış maç

Morpheus38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,586
1,330
113
Rafael gördüğü sarida adama dokunmuyor bile

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
Tek hata mı :) valla komik kanka fenerin attığı kornerde. Pozisyon aut korner değil.iki kırmızı kartta saçmalık maç 1 0 öndeyken fener 10 kişi kalacakken tam tersi oldu .son yıllarda gördüğüm en büyük satın alınmış maç
tek hata değil de tek büyük hatası Gustavo diyelim Başakşehir'in gördüğü kırmızı kart değil zaten Rafael'e sarı kart verecekti topa vurduğu için de ikinci sarı kartı verdi yani maç 11-11 devam edecekken Rafael'in saçma hareketi ile bu noktalara geldi

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,029
13,147
113
Fenerbahceliyim böle mac kazanmayalim hakem hediye etti bize maci resmen.

mecnunçınar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,978
2,913
113
Gustavonun sarı kartı doğru maçı ve pozisyonu izlemediniz galiba sadece fotoğrafı gördünüz.Rafael dokunmadı zaten Skrtel yaptı faulü, Rafael itirazdan ve topa vurduğu için gördü.

Morpheus38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,586
1,330
113
Gustavonun sarı kartı doğru maçı ve pozisyonu izlemediniz galiba sadece fotoğrafı gördünüz.Rafael dokunmadı zaten Skrtel yaptı faulü, Rafael itirazdan ve topa vurduğu için gördü.
Aynen doğru ayağını kiramadigi için sarı pozisyon

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
O pozisyonu çoğu hakem kırmızı verir ki var daki hakem bile onayladı bahattin resmen kafasında kurup vermedi üzerine caner erkin sık sık itirazda bulunan bir oyuncu ona sarı bile çıkaramazken rafael haklı bir pozisyon da itiraz ettiği için kırmızı gördü eğer ki gustavo yu orada atsaydı bunlar yaşanmazdı bile büyük ihtimal başakşehir 3-4 atar erol bulut istifa ederdi

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,656
3,409
113
Olan benim bahse oldu :) fb kırmızı görür demiştim gustavoyu atmadı net kırmızı

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,096
18,329
113
Dünkü gassamanın pozisyonunu yabancı bi adama göstersen derki bu adam şike yapıyor hayde işinizeee

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Bence hiç bir maç bu kadar kolay harcanmamalı her takım sezon boyunca mutlaka en az 1 maçı hakem tarafından hediye ediliyor büyük takımlar için bu böyle ama bunun yapılmaması gerekiyor tüm takımlar için geçerli

mecnunçınar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,978
2,913
113
O pozisyonu çoğu hakem kırmızı verir ki var daki hakem bile onayladı bahattin resmen kafasında kurup vermedi üzerine caner erkin sık sık itirazda bulunan bir oyuncu ona sarı bile çıkaramazken rafael haklı bir pozisyon da itiraz ettiği için kırmızı gördü eğer ki gustavo yu orada atsaydı bunlar yaşanmazdı bile büyük ihtimal başakşehir 3-4 atar erol bulut istifa ederdi
Kanka bence kırmızı değil ben fanatigim ama taraflı yorum yapmam bu arada keşke yenilseydik Erol bulut gitseydi.

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Kanka bence kırmızı değil ben fanatigim ama taraflı yorum yapmam bu arada keşke yenilseydik Erol bulut gitseydi.
Vardaki hakem bunu kırmızı olarak görüyor ve tüm yorumcular kırmızı olarak görüyor reis doğruya doğru net taban giriyor ve vuruyor da yani bi kırmadığı kaldı bu net kırmızıdır daha bir şey olması gerekmiyor

mecnunçınar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,978
2,913
113
Başka takımlarda bariz gözünüze soka soka neler yaptılar bugüne kadar geçen sene Fenerbahçe 8 hafta kazandı ve ertesi hafta kazandığı maçın hakemi
Vardaki hakem bunu kırmızı olarak görüyor ve tüm yorumcular kırmızı olarak görüyor reis doğruya doğru net taban giriyor ve vuruyor da yani bi kırmadığı kaldı bu net kırmızıdır daha bir şey olması gerekmiyor
Net bir taban değil ve vurmuyor.

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Başka takımlarda bariz gözünüze soka soka neler yaptılar bugüne kadar geçen sene Fenerbahçe 8 hafta kazandı ve ertesi hafta kazandığı maçın hakemi
Net bir taban değil ve vurmuyor.
Ya diyorum ya hiç bir maçta olmaması gerekiyor yani baktığın zaman ali koç bile bu maç hakkında konuşmak istemiyorum diyor soruların nereden geleceğini biliyor normal bir zamanda tam tersi olsa söylemediği kalmazdı bu böyle maçın hakemi dışında hiç kimse bu pozisyona sarı kart deniyor nedense

NightFever

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,744
6,573
113
Gustavo net kirmizi olmaliydi rafael hak etti kirmiziyi fazla agresif davrandi irfancan bedava atildi hakem cok kotuydu

fsned2003

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
784
246
43
Şöyle bir şey var Fenerbahçe aleyhine üç dört maç hata yapıyor hakemler sonra bir maçta lehine hata yapıyor sonra Fenerbahçe hakemlerle kazanıyor algısı çıkarılıyor bence bu kasıtlı bugün ki hakem resmen bugün maçta bilerek hata yaptı ve sonuçta herkes Fenerbahçe hakemler sayesinde kazanıyor algısını oluşturdu

mccLaren

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
912
640
93
Kopkoyu fenerliyim maçı locada izledim İrfancan ya siktir git diye küfür ediyor raffaelin pozisyonda sarı cıkarmaması gerekıyordu vurunca ıkıncı sarıyı cıkardı gustavo pozisyonu tartısılır topa mudaheleden sonra geldi ama tekme sesi bile geldi korner olayına henuz bakamadım sonuc fenerbahce bu oyunla avrupayı göremez basaksehır ılk defa hakem hatalarından kaybedınce mafyacılıga girdiler parti olarak mac sonu acıklamaları dınleyın anlarsınız