Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Fenerbahçe-Anderlecht, Galatasaray-AZ

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,410
3,592
113
Yani düşün namağlup ligde lider gruptada teke mağlubiyeti var bir azden 4 yedi diye kötü gösteriliyor öyle büyük bir takım bu akşam 18 yaş üstü izlesin azye tecavüz var
Kral iyi hoş diyorsun da 15 bin nüfusu olan rigas skolaya 2 0 dan maçı ben vermedim savastan takımda topçu kalmayan gurupta puani bile olmayan dinamo kieve 3 1 den maçıda ben vermedim oyoe bı konusuyorsun ki sanki geleni geçeni yenmissin gibi dinamo kiev ve rigas skola maclari tamamen facia yani malmoyede son dakkada puan verdiniz Onuda eklemek lazım bu sezon Tottenham maçı dışında GS avrupada adam gibi maç oynamadi totta o macta nerdeyse full yedekti 3 4 oyuncusu as oyuncuydu sadece as kadrolari ile bile ligde 12. Sıradalar yani demem o ki gs Kasım ayindan beri top oynamiyor kaybeder diye bı iddaam yok yukarda skorda verdim bence 3 1 kazanır diye ama hayalperest konuşmanın bı mantığı yok gs top falan oynamıyor

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,156
3,068
113
Aklı olan maçın geri kalanına da az ye oynar

omrkrz363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
1,420
113
Bu cuesta yi topçu diye alanın..

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,500
2,207
113
Nasıl olacak yine duygusal davrandık ms1 dedik (Beşiktaşlıyım)

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,394
11,656
113
Her şey bir tarafa ama Hollanda futbolu bize hep ters geliyor
Kimseye ters falan gelmiyor. Bizide yendiler ama sistem yoktu o zaman. Hala daha alttan alma derdindesiniz. gs top falan oynamıyor. Ligde 100 m euro değerinde topçun ger türlü gol atar ama sistemin yok. Yanıyorum yanıyorum biz bunlara Kadıköy'de yenildik ona yanıyorum.

Wajjj

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,070
1,719
113
En az 2 gol daha olur kim atar bilemiyorum kırmızı kart olur gibi