- 9,795
- 6,605
- 113
Tamam yarın alalım pazardan
Ali koca haber verde alsınTamam yarın alalım pazardan
Ben bi galatasaraylı olarak fikrimi söyleyeyim bu dizilişe göre talisca fred orta sahası dağılmaya müsait helva gibi kanatlar iyi olsa bile duran nesyri talisca demek direkt 3 oyuncudan savunma katkısı almamak demek üstelik fred düşüşteyken bu orta saha asla olmaz benim fikrim tabi bu
Bence eren jakobs ikilisi bi beki idare eder diğer bek kesinlikle eksik kaan en zor şartta bile bek oynamamalı apo yerine kesinlikle stoper alınmalı 2 bek yerine tek beki çözüp yanına şampiyonlar ligi seviyesinde stoper almak daha mantıklı apo antep maçında bile ağır olduğunu çok net gösterdi güçlü ama inanılmaz yavaş galatasaray gibi savunma hattı ilerde takımda apo inanılmaz sırıtıyor geri dönüşleri tosbağa gibi
Icardi yine 1 sene daha yatıp 20 milyon maaş alacak gibi duruyor
bazardaan almak lazim
Ben futbola futbolcuya dümdüz bakarım dost osimhen varken sırf icardi küsmesin diye takımın içine etmem osimhenin olduğu yerde osimhen oynar icardiyi taraftar çok seviyor diye boşu boşuna çift forvete dönüp orta saha düzenini bozmak bana saçma geliyor bunun cezasını da çok çekecek bu takım adım kadar eminimIcardi yine 1 sene daha yatıp 20 milyon maaş alacak gibi duruyor
Viniciusu almış fener sabun yazıcıoğlu öyle diyo
Diğer kanada da yamal diyorlar ama bakalım hayırlısı😄Viniciusu almış fener sabun yazıcıoğlu öyle diyo
@Beşiktaş kusura bakma kral sizin kadro baya çöp
Orta sahaya bisuma tarzı oyuncu şart
Jurasek yeni alındı diye birşey yapılamaz ama o da çok kötü ah beşiktaş ah koskoca kulubü yediler bitirdiler gelen çaldı giden çaldı 2 3 sene lazım bu takıma toparlanması için tabi o arada galatasaray fenerbahçe çıtayı yükseltecek işleri çok zor inşallah toparlarlar
Kesinlikle 6 numara şartOrta sahaya bisuma tarzı oyuncu şart
Besiktas ta zaten bi oyuncu var o nerde kanka rafa silva@Beşiktaş kusura bakma kral sizin kadro baya çöp