- 42,485
- 41,432
- 113
Selam beyler iki gündür henüz tek won kuponunuz yok
bir kez daha deneyelim burdaysan @Redkit1990 dost birde senin sansini deneyelim
bolşans dostSelam beyler iki gündür henüz tek won kuponunuz yokbir kez daha deneyelim burdaysan @Redkit1990 dost birde senin sansini deneyelim
Müsait misin sen dostbolşans dost
müsaitim kardoMüsait misin sen dost
Forumun onda dokuzu cenabet geziyor dostum bi zahmet lose olsunSelam beyler iki gündür henüz tek won kuponunuz yokbir kez daha deneyelim burdaysan @Redkit1990 dost birde senin sansini deneyelim
Müsait ben şahidimMüsait misin sen dost
Yedi kat kiremit şartForumun onda dokuzu cenabet geziyor dostum bi zahmet lose olsun![]()
Bak şu betlivoda 500 yatırıma 50 spin var bonanzada spor oynatıyorsa dene onu sponsormüsaitim kardo
Bol şanslarSelam beyler iki gündür henüz tek won kuponunuz yokbir kez daha deneyelim burdaysan @Redkit1990 dost birde senin sansini deneyelim
gördüm enişte de bence o spor geçersizdir mantıkenBak şu betlivoda 500 yatırıma 50 spin var bonanzada spor oynatıyorsa dene onu sponsor
Sponsor lazım enişteBak şu betlivoda 500 yatırıma 50 spin var bonanzada spor oynatıyorsa dene onu sponsor
Rol yaparmisin benim için dostgördüm enişte de bence o spor geçersizdir mantıken
yaparız dostRol yaparmisin benim için dost
Sponsor benim dostSponsor lazım enişte
Sporda 1.60 tek kat diyor dene bakalım belki bonus yapargördüm enişte de bence o spor geçersizdir mantıken
Yarına para lazım dost bugün besıktasa kazandırmak şart olduSponsor lazım enişte
bol şanslarSelam beyler iki gündür henüz tek won kuponunuz yokbir kez daha deneyelim burdaysan @Redkit1990 dost birde senin sansini deneyelim