- 20,652
- 12,492
- 113
@Mülayim6060 dosta teşekkür ederim açtığım son roll konusu başarılı olursak konu içi bakarız dağıtım için..
Bol şans kanks@Mülayim6060 dosta teşekkür ederim açtığım son roll konusu başarılı olursak konu içi bakarız dağıtım için..
Eyw kanka büyük konuşmayım ama son roll konumBol şans kanks
Neden son rol@Mülayim6060 dosta teşekkür ederim açtığım son roll konusu başarılı olursak konu içi bakarız dağıtım için..
Sıktı dost artıkNeden son rol
Niye hayrolaEyw kanka büyük konuşmayım ama son roll konum
Sıkıldım artık saçma sapan şeylerden 100 konu açtıysam ölüsü 40 ı kazanç ama bıktırdıNiye hayrola
27 lirayı 2600 , 280Bı 20 30 k yapta 😄
Sende haklısın kank sabahlara kadar yap yap elde var sıfır bu aralar bende açgözlülüğüme 35 bini ellerimle ittim para çek e girsem ibanı yazsam hesapta 35 olacaktıSıkıldım artık saçma sapan şeylerden 100 konu açtıysam ölüsü 40 ı kazanç ama bıktırdı
Sen sürekli dağıtım yapıyorsun reis sana gelmiyecekte kime gelcek 😄27 lirayı 2600 , 280
Lirayı 38,500 yapmışlığım var tamamen kısmet işi
Bol sanssss canooo@Mülayim6060 dosta teşekkür ederim açtığım son roll konusu başarılı olursak konu içi bakarız dağıtım için..
Bol şanss@Mülayim6060 dosta teşekkür ederim açtığım son roll konusu başarılı olursak konu içi bakarız dağıtım için..