- 20,177
- 12,248
- 113
Başarırsak karın net yüzde 50 si kaç para ise takip edenler arasında dağıtılacak 2. Adım gelmesi durumunda istişare ederiz takip eden kişi sayısına göre dostlar..
bol şanslar ıstaBaşarırsak karın net yüzde 50 si kaç para ise takip edenler arasında dağıtılacak 2. Adım gelmesi durumunda istişare ederiz takip eden kişi sayısına göre dostlar..
Bol şans dostBaşarırsak karın net yüzde 50 si kaç para ise takip edenler arasında dağıtılacak 2. Adım gelmesi durumunda istişare ederiz takip eden kişi sayısına göre dostlar..
Bol sansBaşarırsak karın net yüzde 50 si kaç para ise takip edenler arasında dağıtılacak 2. Adım gelmesi durumunda istişare ederiz takip eden kişi sayısına göre dostlar..
Bol şans o zmnBaşarırsak karın net yüzde 50 si kaç para ise takip edenler arasında dağıtılacak 2. Adım gelmesi durumunda istişare ederiz takip eden kişi sayısına göre dostlar..
Başlayalım hadi 😀Başarırsak karın net yüzde 50 si kaç para ise takip edenler arasında dağıtılacak 2. Adım gelmesi durumunda istişare ederiz takip eden kişi sayısına göre dostlar..
Bol bol şansBaşarırsak karın net yüzde 50 si kaç para ise takip edenler arasında dağıtılacak 2. Adım gelmesi durumunda istişare ederiz takip eden kişi sayısına göre dostlar..
Bizim dünkü doğanın rolüde yalan oldu 😂😂10-15 kişi takip eder
Lan ne oluyor 5 adım yapmak zorunda kalacağız galiba amq dkdmmdmdOlm yatın uyuyun lan bu ne kalabalık
Olm yatın uyuyun lan bu ne kalabalık
Daha parsens gelecekLan ne oluyor 5 adım yapmak zorunda kalacağız galiba amq dkdmmdmd
Herkes bu anı bekliyormuşLan ne oluyor 5 adım yapmak zorunda kalacağız galiba amq dkdmmdmd
5 adimda 20k olur 20 kisiye 1k düserLan ne oluyor 5 adım yapmak zorunda kalacağız galiba amq dkdmmdmd