- 20,190
- 12,257
- 113
@İkasbet Destek sponsorluk için teşekkürler, başaralım 8 dosta 250 lira paslayalım ( ikasbet yatırım şartı) bol şans.
bol şans@İkasbet Destek sponsorluk için teşekkürler, başaralım 8 dosta 250 lira paslayalım ( ikasbet yatırım şartı) bol şans.
Bol şans bro@İkasbet Destek sponsorluk için teşekkürler, başaralım 8 dosta 250 lira paslayalım ( ikasbet yatırım şartı) bol şans.
Bol şanslar reis@İkasbet Destek sponsorluk için teşekkürler, başaralım 8 dosta 250 lira paslayalım ( ikasbet yatırım şartı) bol şans.
Kankam ben senin konunda böyle ediyor muyum başta bir bol şans diyeydin keşkeAyıp denen bişey var sitenizde hiç çekimim yok. Daha dün gece 10k bıraktık sitenize bana mı çok gördünüz sponsorluğu @İkasbet Destek
Amma alingansin sende kanka sanki konunu sabote edecek bişey mi yazdimKankam ben senin konunda böyle ediyor muyum başta bir bol şans diyeydin keşke
Bol bol şanslar kankaKankam ben senin konunda böyle ediyor muyum başta bir bol şans diyeydin keşke
Bol şanslar@İkasbet Destek sponsorluk için teşekkürler, başaralım 8 dosta 250 lira paslayalım ( ikasbet yatırım şartı) bol şans.
Bol şans inşallah olur dost@İkasbet Destek sponsorluk için teşekkürler, başaralım 8 dosta 250 lira paslayalım ( ikasbet yatırım şartı) bol şans.
24 sayıEkli dosyayı görüntüle 830747
Adım 1 bol şans
Çok geriden geliyorsun kankam 6 kaldı 🤣🤣Kaldı 11