- 27,000
- 16,235
- 113
Bol şanslar Frankfurt fark atar
Aynen aynenBol şanslar Frankfurt fark atar
Bol şanslar kanka
Bol şanslar ama 3-1 Frankfurt alacak keşke o macada 3.5 üst deseydin
Bol şans kedicik😃
Sağol abi yoksun.Bol şans kedicik😃
Bol sans dost neden olmasin
Arka sıralardan seyrediyom🙃🙂Sağol abi yoksun.
Senden az birşey kopya çektim gelirse @Proletarya , @Mülayim6060 sert, @JoseMourinho kardeşlerimize 250 şer verelim.Aynen aynen
sagol haci almis kadar oldum ins. tutar ben yemin ettim az once kimseden bundan sonra para almiyorum para vermiyorum sadece kazanc ekranlari mi paylasicam kimseden para almam kimseye para vermem ALLAH BELASİNİ VERSİN ADAMLAR İMALİ İMALİ LAF SOKUYOR BAKİYORUM HEPSİNEDE EN SON SANS ATİP KAPATMİSİM FORUMU NE NANKORLUK BUNE MUAZZZAM NANKORLUK HELAL OLSUN BASKADA BİSEY DEMİYORM BUGUN YEMİN ETTİM 1 KİSİ BİLE BENDEN 1 TL SAKİN İSTEMESİN ALMAM VERMEM DESTEK DE İSTEMEM AMA SS LER KAZANCLAR ATİNCA 1 DM GELSİN DİREK RAPOR CEKİCEM HADİ BAKALİMSenden az birşey kopya çektim gelirse @Proletarya , @Mülayim6060 sert, @JoseMourinho kardeşlerimize 250 şer verelim.
Bana geri dönüş yapmak zorunda değilsin. Gelirse Ben karşılıksız atacağım.sagol haci almis kadar oldum ins. tutar ben yemin ettim az once kimseden bundan sonra para almiyorum para vermiyorum sadece kazanc ekranlari mi paylasicam kimseden para almam kimseye para vermem ALLAH BELASİNİ VERSİN ADAMLAR İMALİ İMALİ LAF SOKUYOR BAKİYORUM HEPSİNEDE EN SON SANS ATİP KAPATMİSİM FORUMU NE NANKORLUK BUNE MUAZZZAM NANKORLUK HELAL OLSUN BASKADA BİSEY DEMİYORM BUGUN YEMİN ETTİM 1 KİSİ BİLE BENDEN 1 TL SAKİN İSTEMESİN ALMAM VERMEM DESTEK DE İSTEMEM AMA SS LER KAZANCLAR ATİNCA 1 DM GELSİN DİREK RAPOR CEKİCEM HADİ BAKALİM FORUM 1 İYİ NİYETLİYİ DAHA KAYBETTİ.
senlik bise degl knk bosver karakter yoksunu bir gurup insan diyemeyecegim cisimler kendi caplarinda konusuyorlarda butun cogu laflari bana gonderme belli oluyor bisey demiyorm.Bana geri dönüş yapmak zorunda değilsin. Gelirse Ben karşılıksız atacağım.