- 95
- 22
- 28
Gardaş alacaksa oynasanaAnkara hertürlü 1 sıfır alır
Gardaş alacaksa oynasanaAnkara hertürlü 1 sıfır alır
Komik mi olmaya calisiyon. Takim deplasmanda 10 kisi kalmis ev ne var ne yok bastiracak depte kontradan gol bulacak h8c mi anlamiyorsun futboldan gozunu 5 10 tl burumus senin zikrin neyse fikrinde odur.Adamin kazanacagi paradan banane herksi kendin gibi sanma .Fazlinho18 gardaş maç geleceginden değil sözde totem yapiyorlar olurda kaza bela bi gol gelirse para istemek için.Oysa ki kendileride biliyor neyin ne olduğunu ama işte umut dünyası
La benim gözüm parada olsa en baştan gerçekci olmazdım sizin gibi adama yaranmak için olmayacak duaya amin diyorsunuz.Bu arada sen futboldan baya anlıyorsun kontradan yok şurdan yok burdan bırak kontrayı yarı sahalarini gecemediler.Komik mi olmaya calisiyon. Takim deplasmanda 10 kisi kalmis ev ne var ne yok bastiracak depte kontradan gol bulacak h8c mi anlamiyorsun futboldan gozunu 5 10 tl burumus senin zikrin neyse fikrinde odur.Adamin kazanacagi paradan banane herksi kendin gibi sanma .
Komik mi olmaya calisiyon. Takim deplasmanda 10 kisi kalmis ev ne var ne yok bastiracak depte kontradan gol bulacak h8c mi anlamiyorsun futboldan gozunu 5 10 tl burumus senin zikrin neyse fikrinde odur.Adamin kazanacagi paradan banane herksi kendin gibi sanma .
Beyler konularda PARA konusu geçmesini istemiyoruz..La benim gözüm parada olsa en baştan gerçekci olmazdım sizin gibi adama yaranmak için olmayacak duaya amin diyorsunuz.Bu arada sen futboldan baya anlıyorsun kontradan yok şurdan yok burdan bırak kontrayı yarı sahalarini gecemediler.