Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fatih Terim çılgına döndü: Ne yapıyorsunuz oğlum!

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
128,287
177,395
113

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında İspanyol ekibi Real Madrid ile karşılaştı. Mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer yönetti. Şampiyonlar Ligi'nde 32 takım arasında gol atamayan tek takım olan Galatasaray, Real Madrid maçında tel tel döküldü. Üst üste gelen goller sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de yedek kulübesinde çılgına döndü. Terim bir pas hatası sonrası yedek kulübesinde, "Ne yapıyorsunuz oğlum" diye bağırdı.

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,398
3,202
113
1 tane yerli oyuncu oynatmadi ilk 11 de . Fatih terim türk tutbolunu bitiriyo

grcnsvnc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
848
489
63
Amk aç köpek Zenciler i almıslar takıma adamların umrunda değil acil Türk futbolu kuralları değişmesi lazım yoksa şampiyonlar ligi de yalan olur

umut6868

♪♫••..❤..••♫♪ Üçkağıtçı üye ♪♫••..❤..••♫♪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,301
432
83

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında İspanyol ekibi Real Madrid ile karşılaştı. Mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer yönetti. Şampiyonlar Ligi'nde 32 takım arasında gol atamayan tek takım olan Galatasaray, Real Madrid maçında tel tel döküldü. Üst üste gelen goller sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de yedek kulübesinde çılgına döndü. Terim bir pas hatası sonrası yedek kulübesinde, "Ne yapıyorsunuz oğlum" diye bağırdı.

Üzülnezse amk zaten 6 yedik ulan 6 atağa çıkamıyorsunuz defans yapın bari Allah belanızı versin karaktersiz şeref yoksulları o kadar iyi oyuncu aldık sözde herseyi geçtim 800 isabetli pas yaptırmak nedir sahayamı çıkmadınız ulan. YAZIKLAR OLSUN ADAMSIN MUSLERA.

akincibeyi17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,192
383
83
Bir Fenerbahçeli olarak üzüldüm ve utandım.
Gerçekten fatih Terim'in gitmesi lazım tamam zamanında başarılar aldı ona bişey diyemeyiz ama kadroyu kuran yine terim bileti kesilecek ilkkişi o dur. Yani kısaca metal yorgunluğu