- 17,330
- 19,280
- 113
Olmadığında olmuyor kardes canın sağolsun başka bir zaman inş.
Aynen sen 2 kez soyledin.keske cekseydi.580den sonra kaybetmek acikli oldu.gercekten cok uzuldum.gecmis olsun @evolaydis canin saolsun baska zaman umarimOlmadı Evo.580 deyken keşke çekim verseydin çok daha önce başıma geldi bu şekilde.Canın sağolsun
1 gol istedim 2 oldu şans valla
Portland Utah 1. periyot üstü reis bu maçı bekliyordum bende3 oran 2 maç verin kasayi basicam gelirse bi çekiliş daha benden
Kanka sen kendi sansinla oyna sanslisin bozma bunu hic3 oran 2 maç verin kasayi basicam gelirse bi çekiliş daha benden
Galatasaray takım golü 0.5ü'yü 1.53'ten vereyim, üstünü arkadaşlar tamamlasın.3 oran 2 maç verin kasayi basicam gelirse bi çekiliş daha benden
Evet dost1.period mu üst
Ben cyber konusunda bahtsızım dost3 oran 2 maç verin kasayi basicam gelirse bi çekiliş daha benden
Kardes juve ilk yari 1 oyna 2.7 orani var3 oran 2 maç verin kasayi basicam gelirse bi çekiliş daha benden
Hadi bol şans dostKupon alındı gelirse 100 tl daha çekiliş 5 kişi .Portland golden arasında gittim geldim golden a gitti elim periyot üstüne
Kardes bunu kacirma genelde ilk yari 1 ve 1.5 uat oluyo gs juve maclariKardes juve ilk yari 1 oyna 2.7 orani var
Bol şans dostumKupon alındı gelirse 100 tl daha çekiliş 5 kişi .Portland golden arasında gittim geldim golden a gitti elim periyot üstüne
Bol sans kralKupon alındı gelirse 100 tl daha çekiliş 5 kişi .Portland golden arasında gittim geldim golden a gitti elim periyot üstüne
Sansin bol olsun kardesKupon alındı gelirse 100 tl daha çekiliş 5 kişi .Portland golden arasında gittim geldim golden a gitti elim periyot üstüne