- 15,256
- 7,580
- 113
Sen benleKardeşim geldi senin kuponun inter 2 attı froisen maçına 4. 5 üst olmadımı
Sen benleKardeşim geldi senin kuponun inter 2 attı froisen maçına 4. 5 üst olmadımı
Yönetime bildirdim Shellac kadar oolmasada hızlıyımdırBen de niye küfür gözükmedi ilginç @Shellac çok hızlı o zaman![]()
Baktım kardeşm 2 2Sen benle dassak![]()
Bende kazandın zannediyorumSen benle dassak![]()
Uzatmalara gitti ya haci. 5. Gol olmadi normal suredeBaktım kardeşm 2 2
@erhanbey22 sen gördün mü bol şanslar yorumu dostKanka bol şanslar yazılamasaydı gelecekti bu kupon 1 tane zehirli ok yetti![]()
şimdi gördüm kardeşim şansa bak 1 gol yüzündenUzatmalara gitti ya haci. 5. Gol olmadi normal surede
Kanka demek ki görmüşler
Evo girdim benım uyeliğe yazdı bol sansları son anda farkedip sildim ah Evo sucu bize atacak ya
Hem kupona bakip hem sahadana bakinca bende kazanmis gibi gordum ilkten. 2.2 oyle bir skor ki yatmasini yakistiramiyor insan hacimşimdi gördüm kardeşim şansa bak 1 gol yüzünden
Kardeşim amerikan basketbol ligindede defalarca mesela 210.5 diyor üste 210 da kalıyor sanki ayarlıyolarHem kupona bakip hem sahadana bakinca bende kazanmis gibi gordum ilkten. 2.2 oyle bir skor ki yatmasini yakistiramiyor insan hacim