6 Tem 2024 #21 Davidoff11 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 911 316 63 fname55' Alıntı: Ak en az yüz kere yatırım yaptım siteye şimdi ismi aklıma gelmiyor ya Genişletmek için tıkla ... Betbox olabilirmi dost
fname55' Alıntı: Ak en az yüz kere yatırım yaptım siteye şimdi ismi aklıma gelmiyor ya Genişletmek için tıkla ... Betbox olabilirmi dost
6 Tem 2024 #22 SULLY Summerhouse Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 32,008 26,258 113 fname55' Alıntı: Ak en az yüz kere yatırım yaptım siteye şimdi ismi aklıma gelmiyor ya Genişletmek için tıkla ... Betbox
fname55' Alıntı: Ak en az yüz kere yatırım yaptım siteye şimdi ismi aklıma gelmiyor ya Genişletmek için tıkla ... Betbox
6 Tem 2024 #23 redkit07 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,622 634 113 Elmoradon' Alıntı: Ulan yıllar once manitanın üzerinden almıstık 12 ay taksitle sonra 1 ay sonra kızdan ayrılmıştım 12 ay boyunca benden parasını istemişti tefeciden beterdi ag Genişletmek için tıkla ... Kanka kızın sigortası var mıydı kefil istediler mi yada 1 tane falan da olsa icra dosyası felan
Elmoradon' Alıntı: Ulan yıllar once manitanın üzerinden almıstık 12 ay taksitle sonra 1 ay sonra kızdan ayrılmıştım 12 ay boyunca benden parasını istemişti tefeciden beterdi ag Genişletmek için tıkla ... Kanka kızın sigortası var mıydı kefil istediler mi yada 1 tane falan da olsa icra dosyası felan
6 Tem 2024 #24 AllanSaintMaximin Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 29,185 18,424 113 redkit07' Alıntı: Kanka kızın sigortası var mıydı kefil istediler mi yada 1 tane falan da olsa icra dosyası felan Genişletmek için tıkla ... Temizdi kanka ben alamadığım ıcın onun uzerinden almıstık zaten ama kefil falan istememişlerdi sadece oturdugu evi arayıp evi doğrulatmışlardı
redkit07' Alıntı: Kanka kızın sigortası var mıydı kefil istediler mi yada 1 tane falan da olsa icra dosyası felan Genişletmek için tıkla ... Temizdi kanka ben alamadığım ıcın onun uzerinden almıstık zaten ama kefil falan istememişlerdi sadece oturdugu evi arayıp evi doğrulatmışlardı
6 Tem 2024 #25 fname55 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 2,363 1,103 113 SULLY' Alıntı: Betbox Genişletmek için tıkla ... Aynen
6 Tem 2024 #26 hero1403 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 5,032 3,236 113 Çıkmaz çıksa bile kefilsiz vermez artık daha da zorlaşmiş kefili bile araştiriyorlar skdkxjd