Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Evaavm Hakkında

Yunusemrebas06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
269
186
43
Dostlar burdan kredi çeken oldu mu başvuru yaptım %98 olumlu gösteriyor 4 gün diyo bekleme süresi 4 gün sürüyor mu hemen dönüş yapıyorlar mı daha önce çeken bilen varmı yardımcı olur musunuz verirler mi

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,870
668
113
Dostlar burdan kredi çeken oldu mu başvuru yaptım %98 olumlu gösteriyor 4 gün diyo bekleme süresi 4 gün sürüyor mu hemen dönüş yapıyorlar mı daha önce çeken bilen varmı yardımcı olur musunuz verirler mi
kumara paramı lazım la bırak bulaşma oynama bu boku krediyle kumarmı oynanır mk

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,955
11,555
113
Hayatında yapacağın en büyük hata olur bu oe bulaşmak. Sterlin kuru üzerinden ödeme yaparsınız. Yetmez 50k kredi çıkarsa bunu onlardan alacağın ürün altın vs olarak ancak 20k değerinde olur. Ama ödemesi de 70k civarı olur yani 50k kredi verirlerse ortalama 50 k da zararın olur

17alperen17200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,195
399
83
kanka afedersin kolunu bacağını sat bulaşma . geçen sene salak gibi telefon aldım iş kaldım 25k lık telefonu 100k olarak hala ödüyorum. asla ama asla bulaşma avukatları da o.çugnun teki taksitle ödemeyi kabul etmıyor faiz işletiyorlar deli gibi bildiğin yasal tefeciler

Yunusemrebas06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
269
186
43
kanka afedersin kolunu bacağını sat bulaşma . geçen sene salak gibi telefon aldım iş kaldım 25k lık telefonu 100k olarak hala ödüyorum. asla ama asla bulaşma avukatları da o.çugnun teki taksitle ödemeyi kabul etmıyor faiz işletiyorlar deli gibi bildiğin yasal tefeciler
Dost başvuru yaptım %98 olumlu dedi ama bilmiyorum kararsızım paraya da ihtiyacım var

mustafa02219

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
423
404
63
Kanka üstüne bir şey varsa teminat göstermen için arabaysa ruhsatin fotoğrafı vs şeyler istiyorlar yüzde 98 olumlu yazmasına bakma sonu bu şekilde bitiyor

karabela49

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
492
183
43
Dolandirici onlar bulaşma. Haberin olsun. Sana para vermeden seni borçlu gösterir ayık ol bulasma

uzman3333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,098
1,548
113
UYARIIIIII SAKIN BULAŞMAYIN....!

EVAYA asla bulaşmayın sakın ha sakın tefeciye bulaş bu adilere bulaşma ben geçen sene bulaştım 1 tane iPhone aldım alırken bir sürü prosüdürü var önce sözleşme geliyor kargo subesinde video çekerek formu dolduruyorsun imzaları atıyorsun videoyu kabul ederlerse sonra kargo ile telefonu yolluyorlar yine video ile teslim alıyorsun eğer videoyu beğenmezlerse telefonun faturasını yollamıyorlar daha sonra faturayı yolluyorlar fatura ingiliz firması adına olduğu için telefonu yurt dışı kabul edip değerinden çok düşük para veriyorlar buraya kadar sorun kargo süresi git gel bekleme süresi asıl sorun şu ingiliz firması olduğu için satış siterlin üzerinden yapılıyor avukatları hazır 2 ay gecikme yaşadığında anında icra başlatılıyor

Hesap ortada 35bin liralık telefonu 12 ay taksitle 55 bine aldım
Yurt dışı gözüktüğü için faturadan dolayı kutusu açılmamış telefonu 15 bine satabildim
2 ay gecikme yaşadım 2 ci gecikme 3 gün için defalarca aradım şimdi ödücem hesap numarası verin demem ragmen yüzüme kapattılar avukata devrettiler
EN ÖNEMLİ eve icra kağıdı geldi toplam tutan 128 bin lira ve hala icrayı ödüyorum

Bir telefon 128 bine mal oldu seçim sizin tecrübe konuşuyor

uzman3333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,098
1,548
113

EVAYA asla bulaşmayın sakın ha sakın tefeciye bulaş bu adilere bulaşma ben geçen sene bulaştım 1 tane iPhone aldım alırken bir sürü prosüdürü var önce sözleşme geliyor kargo subesinde video çekerek formu dolduruyorsun imzaları atıyorsun videoyu kabul ederlerse sonra kargo ile telefonu yolluyorlar yine video ile teslim alıyorsun eğer videoyu beğenmezlerse telefonun faturasını yollamıyorlar daha sonra faturayı yolluyorlar fatura ingiliz firması adına olduğu için telefonu yurt dışı kabul edip değerinden çok düşük para veriyorlar buraya kadar sorun kargo süresi git gel bekleme süresi asıl sorun şu ingiliz firması olduğu için satış siterlin üzerinden yapılıyor avukatları hazır 2 ay gecikme yaşadığında anında icra başlatılıyor

Yurt dışı gözüktüğü için faturadan dolayı kutusu açılmamış telefonu 15 bine satabildim
2 ay gecikme yaşadım 2 ci gecikme 3 gün için defalarca aradım şimdi ödücem hesap numarası verin demem ragmen yüzüme kapattılar avukata devrettiler
EN ÖNEMLİ eve icra kağıdı geldi toplam tutan 128 bin lira ve hala icrayı ödüyorum

Türk lirası üzerinden değil ingiliz parası sterlin üzerinden yapılıyor haberiniz olsun

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,455
14,970
113

Altin alsaydin 5 gram , 15k ya satar 25k oderdin dost

KoreanWhiteTiger

You Think You Know Me
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,188
455
83
3 gram altından fazla bisey alma bi ödeme sıkıntısı olursa hayat mahveden biyer.

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,455
14,970
113
Bu cakallar limit acildi diye ismimizi geciriyor ama basvuru hala islemde Screenshot_20250529_111634_Chrome.jpg