- 1,823
- 842
- 113
Beyler türk telekom köye internet cekmıyor ücretsiz kapatcam yeni internet nerden alsam sizce
Boşver internetsizde bir hayat var kestaneBeyler türk telekom köye internet cekmıyor ücretsiz kapatcam yeni internet nerden alsam sizce
doğru bu hepsi telekomdan alıyor alt yapıyıtelekom çekmiyorsa hiçbiri çekmez hepsi telekom alt yapısını kullanıyor..
Vodofone internet kotuBeyler türk telekom köye internet cekmıyor ücretsiz kapatcam yeni internet nerden alsam sizce
Aynen dübür içi aynenBoşver internetsizde bir hayat var kestane
Aynen dübürüm aynenKestane açtığın konuların içeriği değişmeye başladı. Şifa buldun sanırım
Kardeş sen gırtlağım kaşınıyor diye konu açan adamsın, birine dübür demek çok iddialı değil mi senin için?Aynen dübürüm aynen
Çok kötü hemde en yüksek MHz kullanıyorum yinede leş gerçi hepsinin altyapısı türk Telekom ama gözünü seveyim türk Telekomun wodafonu görünce anladimVodofone internet kotu
yanlış bilgi, dsl altyapısı telekomun. fiber altyapıyı turkcell, turknet, telekom yer yer vodafone kendi çekiyor. ancak eski usul dsl alırsan telekom altyapısı kullanılıyor.doğru bu hepsi telekomdan alıyor alt yapıyı
bro köyde dsl yoksa ancak superbox tarzı cihaz alabilirsinBeyler türk telekom köye internet cekmıyor ücretsiz kapatcam yeni internet nerden alsam sizce
dsl bile zor varsa fiber hiç gitmemiştir diye düşündümyanlış bilgi, dsl altyapısı telekomun. fiber altyapıyı turkcell, turknet, telekom yer yer vodafone kendi çekiyor. ancak eski usul dsl alırsan telekom altyapısı kullanılıyor.
imkansıza yakın 😀😀 yıllarca internet sektöründe çalıştığım için tüm firmalar telekom altyapısı kullanıyor deyince refleks olarak tepki gösteriyorum mesleki deformasyon bro 😀😀😀😀dsl bile zor varsa fiber hiç gitmemiştir diye düşündüm
Neresi o köyBeyler türk telekom köye internet cekmıyor ücretsiz kapatcam yeni internet nerden alsam sizce