Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Etkinlikler Hakkında

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,641
51,928
113
Beyler bir çoğumuz benimle aynı fikirde

Burdan etkinlik düzenleyen çekiliş yapan üyelere sesleniyorum siz güzel şeyler yapmaya çalışıyorsunuz fakat bunu suistimal eden bir ton insan mevcut. Adam foruma ayda yılda bir girer oda etkinlik için ödül kazanabilmek için artık valla gına geldi foruma bir katkısı bulunmadan ödül alıp kaçan tayfalardan.

Biz aktif üyeler zaten hergün roll vs yapıyoruz Bizim maksadımız ödül vs değil ama şu forumda emeği olmayıpta ödül alıp kaçan tiplere ben kendi şahsım olarak tutuluyorum.

En azından etkinliklere min 1 2 k mesaj şartı getirilmesini şart olarak görüyorum kendi şahsi fikrim bu tabiki

Ben sadece içimden geçenleri söyliyim dedim forum yetkilileri ben bu yazdığım şeyi bir nevi sizin yararınıza olarak da yazdım örnek vereyim bize bizden fayda var. Aktif üyeler olmazsa hiç bir forum forum olmaz bu durumdan şikayetçi olup forumlardan uzaklaşan çok insan gördüm

Neyse başınızı şişirdim iyi geceler herkese :)

goksoy0107

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,507
1,646
113
Mesaj şartı getirilmesi iyi olabilir aslında

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,743
1,995
113

Burdan etkinlik düzenleyen çekiliş yapan üyelere sesleniyorum siz güzel şeyler yapmaya çalışıyorsunuz fakat bunu suistimal eden bir ton insan mevcut. Adam foruma ayda yılda bir girer oda etkinlik için ödül kazanabilmek için artık valla gına geldi foruma bir katkısı bulunmadan ödül alıp kaçan tayfalardan.

Biz aktif üyeler zaten hergün roll vs yapıyoruz Bizim maksadımız ödül vs değil ama şu forumda emeği olmayıpta ödül alıp kaçan tiplere ben kendi şahsım olarak tutuluyorum.

En azından etkinliklere min 1 2 k mesaj şartı getirilmesini şart olarak görüyorum kendi şahsi fikrim bu tabiki

Ben sadece içimden geçenleri söyliyim dedim forum yetkilileri ben bu yazdığım şeyi bir nevi sizin yararınıza olarak da yazdım örnek vereyim bize bizden fayda var. Aktif üyeler olmazsa hiç bir forum forum olmaz bu durumdan şikayetçi olup forumlardan uzaklaşan çok insan gördüm

Valla dostum ben de aynı fikirdeyim geçen hafta buna benzer bir konu ben de açtım fakat kimin tarafindan bilmiyorum ama konu silindi

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,991
80,039
21,113
@Umutks41 söylediklerinin bir kısmına katılıyorum , katılamadığım kısım ise etkinlik çıkmıyor diye forumu bırakacak üye varsa istediği zaman forumdan ayrılabilir. Forumda kurmak istediğimiz bir aile ortamı kurmak hemen hemen çoğu üye her gün foruma giriyor. Yeni üyelerde gelicek onlarada çıkacak eski üyelerde çakacak şans meselesi diyelim bu duruma

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,641
51,928
113
Valla dostum ben de aynı fikirdeyim geçen hafta buna benzer bir konu ben de açtım fakat kimin tarafindan bilmiyorum ama konu silindi
Ben burda fikirleri mi söyledim kötü bir uslup kullanmadım konunun silineceğini zannetmiyorum zaten forum için bence söylediklerim de fayda var
Foruma para için gelen hiç gelmesin abi biz burda sohbetimizi muhabbetimizi yaparız biz birbirimize yeteriz

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,743
1,995
113
Papara etkinliği oluyor bı bakıyorum 15 kişi kazanmış 1 tanesini görmüşüm forumda daha önce freebet etkinliği oluyor bı bakıyorum hiç tanımadığım adamlar kazanmis valla gına geldi artık bana da bu durumdan 10 k mesajı olan adam da aynı kefede 1 mesajı olan adam da aynı kefede oluyor garip buluyorum valla anlayamadim gitti

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,641
51,928
113
@Umutks41 söylediklerinin bir kısmına katılıyorum , katılamadığım kısım ise etkinlik çıkmıyor diye forumu bırakacak üye varsa istediği zaman forumdan ayrılabilir. Forumda kurmak istediğimiz bir aile ortamı kurmak hemen hemen çoğu üye her gün foruma giriyor. Yeni üyelerde gelicek onlarada çıkacak eski üyelerde çakacak şans meselesi diyelim bu duruma
Aynen abi forumu ödül çıkmıyor diye bırakacak varsa bıraksın zaten ama şu açıdan da bakarsak foruma sadece ödül almak için gelen de gelmesin bu durumu nasıl engelleyebiliriz olay tam ortada kalıyor karışık yani :)

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,743
1,995
113
Başkan şöyle bir durum var biz abimle ikimiz de aktif olarak kullanıyoruz forumu çok zamandır da bu durum benim aklımda aramızda da tartışıyoruz ne yapılabilir gibi sizin de haklı oldugunuz taraflar var ne kadar fazla üye o kadar size kar olur bunda hemfikiriz bizim ikimizin bulabildiği en mantıklı fikir bütün etkinlikler olmasa da bazı etkinlikler için bu kuralların koyulabilmesi

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,294
85,009
113
Haklısın Umut insanlar twitterda neler kovalıyor görüyorum bende. Özellikle Twitter üzerinden yapılan etkinliklerde doluşuyorlar. Rolling falan ona cesaret edemiyor bazıları ya da %100 direkt çekiliş ihtimaline oynuyor. Ne yapalım sitenin reklamı için ona da göz yumacağız.

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,089
5,952
113
Konuyu silmeyip cevap verme nezaketinde bulunmaniz bile yetiyor. Siz boyle olduktan sonra biz bu forumu nasil terkedelim.

Deneme77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
849
113

Her soyledıgıne katılıyorum umut.

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,641
51,928
113
Ama şunu da söyliyim ben burda üye olduğunuz her forumda çekiliş vs herşey de en az 1 kezde olsa hile yapılmıştır

Şunu kesin olarak söyleyebilirim bu forumdaki çekilişlerin hiç birinde Bi tane hile hurda olmamıştır ben burda modlukta yaptım zamanında 3 5 ay :)

Başkan adamın dibidir

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,294
85,009
113
Ama şunu da söyliyim ben burda üye olduğunuz her forumda çekiliş vs herşey de en az 1 kezde olsa hile yapılmıştır

Şunu kesin olarak söyleyebilirim bu forumdaki çekilişlerin hiç birinde Bi tane hile hurda olmamıştır ben burda modlukta yaptım zamanında 3 5 ay :)

Başkan adamın dibidir
Evet hem adaletli hem çakallar çok barınamıyor burada. Boş beleş konular açılmıyor. Yönetimi takdir ediyorum bende. Zaten burayı kullanmamın sebebi de budur.

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,641
51,928
113
Birde bu konuyu açtığımda @Dexter bir mesaj yazdı sonunda uslup bozukluğu olmasa mesajı silinmezdi ona da katılıyorum biz burda Bi kitle var yeri geliyor birbirimize yardımcı oluyoruz yeri geliyor şakalaşıyoruz aile ortamı gibi olduk
Bazı arkadaşlar var @Dexter e katılıyorum parayı buldukları zaman nedense yüzümüze bakmıyorlar o tiplere ayar oluyorum gerçekten ben hiç Bi zaman değişmem bu para olayı beni asla değiştiremez param bugun var yarın yok bazı kişiler çok çabuk değişebiliyorlar o arkadaşlar kendilerini biliyor ne diyelim onlarda öyle olsun :)