Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Etebo Hakkında Düşünceleriniz ?

muratcelik20

Kumar, kendini beğenmiş kişilerin tutkusudur.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
955
629
93
Galatasaray kulübü, Stoke City takımından Nijeryalı orta saha oyuncusu Oghenekaro Etebo'yu kadrosuna kattığını KAP'a bildirdi. Galatasaray'ın İngiliz kulübüne bir sezon kiralama bedeli olarak 675 bin euro ödeyeceği belirtildi.

İŞ YAPAR MI?5f5920b0ae298b03eca5d3ca.jpeg

Pabloescobar

uye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,798
5,496
113
dur gardasim yaramızı deşme ya sen ya biyanda ogulcan biyanda arda emre sen galatasaraysın 4 beş tane marka isim alamıoruz koskoca transfer doneminde bu bole giderse busene daha beter oluruz bunların başarı falan istediği yok ne yaptıkları belli değil avrupanın en iyi takımında krampon fırlatan adamı izlemek istemiyorum etobo ney seri ney saracci ney nerde iflas çekmiş oyuncular var bukup getiriyolar scot ekibimi nedir bunları gorevden almaları gerekiyor.

muratcelik20

Kumar, kendini beğenmiş kişilerin tutkusudur.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
955
629
93
dur gardasim yaramızı deşme ya sen ya biyanda ogulcan biyanda arda emre sen galatasaraysın 4 beş tane marka isim alamıoruz koskoca transfer doneminde bu bole giderse busene daha beter oluruz bunların başarı falan istediği yok ne yaptıkları belli değil avrupanın en iyi takımında krampon fırlatan adamı izlemek istemiyorum etobo ney seri ney saracci ney nerde iflas çekmiş oyuncular var bukup getiriyolar scot ekibimi nedir bunları gorevden almaları gerekiyor.
Öyle deme ya. Bu Eto'nun amcaoğlusuymuş.

alicireges

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
371
82
28
Kendi ağzınla diyosun Avrupa'nın en iyi takımından oyuncu almış olduk.saracci de iyi adam emre kılınç da iyi adam .