http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 5K Hedef 25K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,087
12,947
113
Dostlar sabahki konuyu darma duman ettiler konu kilitlendi. Kimse rol konumuzu rahatsız edecek şeyler yazmasın . 87 tane mesaj geldi nedir bu 87 mesaj anlamıyorum. 87 kişiye 200 TL göndersem cebinde param kalmayacak. Lütfen anlayışlı olun kimseye borcum yok kimseye para vermek zorunda değilim. Hedefe ulasirsam 5 dosta ozleden ulaşırım. Takip etmek isteyen eder etmek istemeyen etmesin Beyler. Bu konu yüzünden adminlerden bende uyarı aldım. Rica ediyorum para, liste konusu konuşulmasın
Dm atanları ifsa et. Kimse dm atmaya cesaret edemez artik

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
55,658
26,739
113
Dostlar sabahki konuyu darma duman ettiler konu kilitlendi. Kimse rol konumuzu rahatsız edecek şeyler yazmasın . 87 tane mesaj geldi nedir bu 87 mesaj anlamıyorum. 87 kişiye 200 TL göndersem cebinde param kalmayacak. Lütfen anlayışlı olun kimseye borcum yok kimseye para vermek zorunda değilim. Hedefe ulasirsam 5 dosta ozleden ulaşırım. Takip etmek isteyen eder etmek istemeyen etmesin Beyler. Bu konu yüzünden adminlerden bende uyarı aldım. Rica ediyorum para, liste konusu konuşulmasın
Aynen bol şans burada kitlenir emin ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...