Evet cok tehlikeli cyberAlma bı daha bunlara ya
Evet cok tehlikeli cyberAlma bı daha bunlara ya
😁😁😁😁😁Ne ölmesi bayılmışım kardeşim😀😀
Bana hala eklemediSayfayı yeniledim şimdi eklendi 100 Spin
Ölmeyi bayılmak mi sanıyorsun 😀😀Allah öldüm Allah 🤣
Allah'ını seviyorsan sana 87 kişi harbi mesaj attı mı para isteyıpDostlar sabahki konuyu darma duman ettiler konu kilitlendi. Kimse rol konumuzu rahatsız edecek şeyler yazmasın . 87 tane mesaj geldi nedir bu 87 mesaj anlamıyorum. 87 kişiye 200 TL göndersem cebinde param kalmayacak. Lütfen anlayışlı olun kimseye borcum yok kimseye para vermek zorunda değilim. Hedefe ulasirsam 5 dosta ozleden ulaşırım. Takip etmek isteyen eder etmek istemeyen etmesin Beyler. Bu konu yüzünden adminlerden bende uyarı aldım. Rica ediyorum para, liste konusu konuşulmasın
Bunlar cyber Cook twhlikeli kralValla değişik heyecan yarattılar ya😀😀
sanırım evet 😁😁Ölmeyi bayılmak mi sanıyorsun 😀😀
Tövbeler olsunGöbeğimi koydum ortaya
Bol şansGelirse 5 dosta 500 ödül verelim ve biz devam edelimEkli dosyayı görüntüle 891701
Bende kollarını koparacam beddua ile kankamGelirse 5 dosta 500 ödül verelim ve biz devam edelimEkli dosyayı görüntüle 891701
Bol şans diliyorum dostumGelirse 5 dosta 500 ödül verelim ve biz devam edelimEkli dosyayı görüntüle 891701
Hadi kurutalm bol şansGelirse 5 dosta 500 ödül verelim ve biz devam edelimEkli dosyayı görüntüle 891701
KuruuuuuGelirse 5 dosta 500 ödül verelim ve biz devam edelimEkli dosyayı görüntüle 891701
Bolsans kralGelirse 5 dosta 500 ödül verelim ve biz devam edelimEkli dosyayı görüntüle 891701