http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet EsaşBilişim - n11 Faturasız Ürün Yolladı

goattuso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
385
369
63
csa1.pngcsa1.png
2 farklı mağazadan sipariş verdim. kol kusurlu analog ve garantisi bitmiş yukarıya basınca takılı kalıyor. N11 faturayla ilgilenicez diyor ama aynı zamanda ürünü iade ederken faturayla birlikte göndermelisiniz diyor.
elimde ne fiziki ne de e fatura var xboxun e faturası da var fiziki haritası da resmen dolandırılıcık ürünü faturasız iade için gönderirsem ve mağaza kabul etmezse yapabileceğim başka bir şey var mı?
tüketici hakları vs dışında kol daha bugün geldi 4 gün önce sipariş vermiştim. ürün daha bugün elime geçti.

xbox farklı mağazadan adamlar faturayı hem fiziki olarak hem de e fatura olarak koymuş.

Son düzenleme:

cunazor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,342
532
113
Kankam yanlış foruma konu açtın sanırım

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,404
4,159
113
Ekli dosyayı görüntüle 628603Ekli dosyayı görüntüle 628602
2 farklı mağazadan sipariş verdim. kol kusurlu analog yukarıya basınca takılı kalıyor. N11 faturayla ilgilenicez diyor ama aynı zamanda ürünü iade ederken faturayla birlikte göndermelisiniz diyor.
elimde ne fiziki ne de e fatura var xboxun e faturası da var fiziki haritası da resmen dolandırılıcık ürünü faturasız iade için gönderirsem ve mağaza kabul etmezse yapabileceğim başka bir şey var mı?
tüketici hakları vs dışında kol daha bugün geldi 4 gün önce sipariş vermiştim. ürün daha bugün elime geçti.

xbox farklı mağazadan adamlar faturayı hem fiziki olarak hem de e fatura olarak koymuş.
Özür dileriz efendim çalışanlarımızın kusuruna bakmayın hemen düzeltiyoruz lütfen şikayetinizi geri çekermisiniz

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,528
3,869
113
geçmiş olsun reis, ben 3-5 daha ucuz falan bakmadım hepsiburada tr microsoft garantili veriyordu onlardan aldım keşke sen de öyle yapsaydın, ara durumu anlat satıcıya ulaş şikayetvara da yazabilirsin

drfondi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,146
223
63
belki ay sonu diye ayın 1inde kesebilirler faturayı
ama kesin bişey var teslimden 7 gün içerisinde göndermesi gerekiyor yoksa cezası var
gelmezse n11 bildir

goattuso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
385
369
63
geçmiş olsun reis, ben 3-5 daha ucuz falan bakmadım hepsiburada tr microsoft garantili veriyordu onlardan aldım keşke sen de öyle yapsaydın, ara durumu anlat satıcıya ulaş şikayetvara da yazabilirsin
aynen öyle oldu 200-300 ucuza alıyım derken gittim bozuk ürün aldım.

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,528
3,869
113
aynen öyle oldu 200-300 ucuza alıyım derken gittim bozuk ürün aldım.
dost ben almışken iyi alayım dedim series x aldım yanında da ekstra kol aldım hiç bir sorun yaşamadım cihaz sağlam geldi oynuyorum eğer iade edebilirsen sana da tavsiye ederim hepsiburada yetkili satıcı microsoft tr garantili cihaz kafan rahat olur

goattuso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
385
369
63
dost ben almışken iyi alayım dedim series x aldım yanında da ekstra kol aldım hiç bir sorun yaşamadım cihaz sağlam geldi oynuyorum eğer iade edebilirsen sana da tavsiye ederim hepsiburada yetkili satıcı microsoft tr garantili cihaz kafan rahat olur
valla bende konsol işinden çok anlamıyorum salonda oynuyorum orda da tv 4k desteklemiyor. x modeli 4k destekli tek fark odur diye bunu aldım. işlemci vs de çok fark var mı onda da mı kötü alışveriş yapmışım :(

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,528
3,869
113
valla bende konsol işinden çok anlamıyorum salonda oynuyorum orda da tv 4k desteklemiyor. x modeli 4k destekli tek fark odur diye bunu aldım. işlemci vs de çok fark var mı onda da mı kötü alışveriş yapmışım :(
Dost 4k tv varsa series x al bence, yok ben tek başıma oynuyorum bana yetecek ideal bir şey dediysen series s de iyi tamamen sana kalmış sadece kalite ve depolama farkı var