Attır o golü dost biz anlamayız klavye mlavye kaçma 🤣2 yarı sendeydi dost
Klavye azizliği diyelim![]()
![]()
Attır o golü dost biz anlamayız klavye mlavye kaçma 🤣2 yarı sendeydi dost
Klavye azizliği diyelim![]()
![]()
Dost 5 kişi 25 payfix şeklinde revize edebilirmiyizSantos attı![]()
![]()
Anladım dost bakalım ikinci yariya kaldı hayırlısıher iki yarı gol bozdurma kapalı dost iki yarıda gol olsada özelliği betcolarda 90 dk bitince kupon wonluyo
aynen ofsayta kalabilirdi Temiz gol olduvalla maçı izliyodum hiç gol ümidim yoktu güzel attı darısı 2.yarı ya
aynen ikinci yarı gol gelsede betco bu seceneği 90 dk bitince yeşil yakıyoAnladım dost bakalım ikinci yariya kaldı hayırlısı
Özelden istediğine ulaşırsın dostDost 5 kişi 25 payfix şeklinde revize edebilirmiyiz
Gelsinde 9 saat sonra yaksın yeşili dost 20 liraya 1.5 k oran yarismlaari var vbet te falan onlara girsen derece yakalarsn senaynen ikinci yarı gol gelsede betco bu seceneği 90 dk bitince yeşil yakıyo
yok dost bi büyüsü yok ya 2.00 dan 6 mac koyuyom bi tanede pişen 30 dk da 0.5 üst yazioyom 2.60 tan filan oran 80.00 oluyo 20 koydum mu 1.600 verio hep bunu yapıyomGelsinde 9 saat sonra yaksın yeşili dost 20 liraya 1.5 k oran yarismlaari var vbet te falan onlara girsen derece yakalarsn sen
Doğru diosun bu konuda katılıyorum dostyok dost bi büyüsü yok ya 2.00 dan 6 mac koyuyom bi tanede pişen 30 dk da 0.5 üst yazioyom 2.60 tan filan oran 80.00 oluyo 20 koydum mu 1.600 verio hep bunu yapıyom
Ben herkese diyom Gol var tuzak tır uzak durun Team 1 gol Team 2 gol uzak durun alt üst de geç abi
Kazandın sandım yanlış anlaşılma için kusura bakma @erikabella@erikabella tebrikler