ben değil kuzenimparayı vurmussun bellibu gece tam vuracam diyosun
bu kadar borcu olan adamdan uzak durmak lazımben değil kuzenimpara kazanınca yeni trend arkadas oynadı, borclarım gırtlaga kadar, telefon bozuldu yazamadım, internetim gitti görmedim, twittera bi şeyler oldu. Bazı arkadaslar dogru biliyorum ama kalanı hepsi yalan 25k borcum var insallah kapatırız bugun
![]()
Hazırla bu kuponlar tutsun yarın hedef 10k hafta sonu sevişiriz büyük ihtimal😍Erhanıma bak sen şans seninle olsun ben evi hazırlıyorum yavaştan 😄
Sans herkese donuyor sırayla bugunde bize dönsünBol şans erhan herkes yolunda bu ara![]()
Aynen öyle sırayla bu işler bize de döner elbetSans herkese donuyor sırayla bugunde bize dönsün
Sana daha ne döncek 7k para almıssınAynen öyle sırayla bu işler bize de döner elbet
O da doğru ama o zaman ihtiyaç yoktu şimdi ihtiyaç var ya değil tutturmak oynayacak para bile bulamıyoruz hayırlısıSana daha ne döncek 7k para almıssınben 500ün üstünü görmedim daha 1.5 aydır
Rulet vurdu bizi bide böyle denedikBol şanslar ruletci baba
Bol şanslar erhanımKuponlar ortak
Ekli dosyayı görüntüle 87815
biletimi gönder yolda kaldımJestine jest2 Erhanım.Bugün senin bilet için kumar oynayacam 😄Ekli dosyayı görüntüle 87818
sağol abibol şans erhan umarım kazanırsın