Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Erhan2121 / Tekli

Kupon Miktarı
1790
Kupon Oranı
2.28

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,405
21,865
113
Ula 5m için zaten çabalıyoruz buralarda 5m olsa kumar mı oynar insan sen harbi enjekte etmişsin kanına bu kumarı
Para kumardan kazanılmaz ben bunu artik çok iyi anladım bundan sonra valla zevkine oynucam yoksa başka türlü sinir stres insanin ömrümden ömür aliyor

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,979
11,325
113
Para kumardan kazanılmaz ben bunu artik çok iyi anladım bundan sonra valla zevkine oynucam yoksa başka türlü sinir stres insanin ömrümden ömür aliyor
Niye kazanılmasın arkadaşım slotta 900k vurdu gitti bi citroen aldı şimdi korsan taksicilik yapıyor günde 3 4k kaldırıyor

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,405
21,865
113
Niye kazanılmasın arkadaşım slotta 900k vurdu gitti bi citroen aldı şimdi korsan taksicilik yapıyor günde 3 4k kaldırıyor
Kendim haram yerim eyw ama aileme çevreme o harami yediremem hele ki haram paraylan ev araba gibi şeyleri hiç almam son aylarda içtiğim sigarayı bile helal yoldan aliyorum onu bile harama bulastirmiyorum dedim ya artık sadece zevkine oynuyorum

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,405
21,865
113
Takılıyorum ama sana sağlam bir 500 lük sövecem bilip bilmeden bana giydirdin amq seviyorum sevi biliyorsun hadi şu kg var gelsin inş bol şans 🤞🏽🤞🏽
Yemişim 500 unu benim derdim iki üç kuruş para değil parayi her türlü insan buluyor bi şekilde beni rahatsiz eden olay la benim sende zaten iban var dağıtımı sen ustlenmissin neden bana da atmadın diye merak edip sordum he benim sende iban olmasa o zman yapacak birsey yok

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,405
21,865
113
Gerçekten olmayınca olmuyor dost anladık 😀
Bol şans
Az önce rol konusunda 33.5 ust dedik 33 te kaldılar gerçi benim 1.5k paraydi önemi yok ta dun seni fena taklaya getirdiler valla isteseler bile o şekilde bi ayarlama yapamazdilar bide sen konu açınca baya bi hayran kitlesi toplanıyor puaha bu denli yüksek tutar bastığın zaman bu forumda tutarı gizli tut nazara gelirsin dun olduğu gibi benim de burda yuksek denli bastığım kuponlar oluyordu cekilis yapardım tutarı gizli tutardım sadece bi tavsiye dun için tekrardan geçmiş olsun dost umarım en kısa sürede tekrar toparlanirsin