- 80,244
- 53,079
- 113
Kardes sen alıntı yapma yavSponsor bulamadık yav 😅
Kardes sen alıntı yapma yavSponsor bulamadık yav 😅
Seni seviyorum napiyim 😘Kardes sen alıntı yapma yav
Piabella srnin parayi mi yedi la
Yedi vallaPiabella srnin parayi mi yedi la
Yok uyumaz ouyuyor rahatsiz etme
Yok uyumaz o
2 adimli ac oynadigin sitedeYedi valla
Desteğe yazdım da sabaha kokusu çıkar 2 adım geçtim çekim vercem başka siteye aticam bakiye azalıyor çekime geldim 89tl kalmışPiabella srnin parayi mi yedi la
Pek anlamadım 2 adimliyi avrupabete açmıştım daha da giremedim hesaba ne yaptıysam ondan korkuyodum açmaya2 adimli ac oynadigin sitede
Bisey yapmazlar sen sorumlusun der gecer aynisi vbette olmustu banaDesteğe yazdım da sabaha kokusu çıkar 2 adım geçtim çekim vercem başka siteye aticam bakiye azalıyor çekime geldim 89tl kalmış
Zor degil anlatiyor zaten nasil yapicagin genelde o kisimdaPek anlamadım 2 adimliyi avrupabete açmıştım daha da giremedim hesaba ne yaptıysam ondan korkuyodum açmaya
Toparladım geri de giden o bakiye oldu gitmeseydi 10k olmustu kasa son 5 kupon 1.9 oran üstü won hepsiBisey yapmazlar sen sorumlusun der gecer aynisi vbette olmustu bana
Şansizlik işteToparladım geri de giden o bakiye oldu gitmeseydi 10k olmustu kasa son 5 kupon 1.9 oran üstü won hepsi
Öyle sağlık olsun giden bizden değildir konudakilere üzüldüm cozulursee ki sanmıyorum oradakilere dağıtım olacak kendi payıma istemiyorumŞansizlik işte
Onu yapanı bulup yaglıya yaglıya skcende neyse argo kullanmayalımÖyle sağlık olsun giden bizden değildir konudakilere üzüldüm cozulursee ki sanmıyorum oradakilere dağıtım olacak kendi payıma istemiyorum
Donçiç basket tarihinin 1 numarasıdır kanki normalDoncic ilk per 20 atti hayvan 2 dk da var