- 28,020
- 27,219
- 113
@Mülayim6060 eyw dost
Konu içinden listede olan arkadaşlar dışında kimseye odul verilmicek oncelik orası
Bolsans
Konu içinden listede olan arkadaşlar dışında kimseye odul verilmicek oncelik orası
Bolsans
Bol şans
Ya hak sapla erhan 😂
Bol şans@Mülayim6060 eyw dost
Bolsans
İlk adım gelmiş kimse yok konuda vay be@Mülayim6060 eyw dost
Bolsans
Bol şanslar@Mülayim6060 eyw dost
Bolsans
Tebrikler
Ben zaten konuda kimseye odul veremicegimi söyledim dost mulayim in listede ki kac arkadaşa ulaşırım diye yemek yiyecem simdi 15 dakika ya 2 adimi atarimİlk adım gelmiş kimse yok konuda vay be
Bide son dakika geldi sans isteİlk adım gelmiş kimse yok konuda vay be
Bol şans erhsnjm afiyet olsunBide son dakika geldi sans iste
Aynen 45+1deBide son dakika geldi sans iste
Peki o liste olmasaydi ne yapardin arkada slotta bitirip bfn zaten malbor konusunda o ekibe cok dagittim gerek yok arkada yiyecem mi diyecektim dost 😃@Mülayim6060 eyw dost
Bolsans
Yok konu acmazdim bu simdi onu anlamadimPeki o liste olmasaydi ne yapardin arkada slotta bitirip bfn zaten malbor konusunda o ekibe cok dagittim gerek yok arkada yiyecem mi diyecektim dost 😃
Konu açmaya son kouulara dalmaya devam puhaha 😃Yok konu acmazdim bu simdi onu anlamadim
Kafayı yedin en sonunda ha sende sarma bana sararim snaa puahaKonu açmaya son kouulara dalmaya devam puhaha 😃
Evet tum rolleri formu size biraktim alin tursusunu kurun 😃Kafayı yedin en sonunda ha sende sarma bana sararim snaa puaha