- 23,602
- 22,014
- 113
Bol sanss canee
Dedi ve 1 inci adımda yattı
Abi nasıl oluyor bu herkes size sponsor oluyor
Bol şans liste başı benim hahahahaha
Neden adamın kapanmış yarasını açıyorsun kardeşim sebEkli dosyayı görüntüle 819555
Ne bahtsız bir adamsin be kardeşim ya 😂
Üzüldüm be dost tam erhanin başına gelecek cinsten olay 😂Neden adamın kapanmış yarasını açıyorsun kardeşim seb
Tamam şimdi 500 salla.erhanla.rol.acalim boşuna üzülme kanka hahahahahhaÜzüldüm be dost tam erhanin başına gelecek cinsten olay 😂
Eyvah aw 😂 ben de foruma bir giriş yapayım birşeyler bulurum belki diye borçlu çıktık, olunca sözüm olsun dost 😂 bol şanslarTamam şimdi 500 salla.erhanla.rol.acalim boşuna üzülme kanka hahahahahha
1 periyod 2 periyod 4 periyod ust 3 periyod alt puhhhaaÜzüldüm be dost tam erhanin başına gelecek cinsten olay 😂
Vurucu vurma bize yeme bizi böyle diyen adamlar 10.dakima sonra 10.k lik roll.aciyoe hep jahahahhahaEyvah aw 😂 ben de foruma bir giriş yapayım birşeyler bulurum belki diye borçlu çıktık, olunca sözüm olsun dost 😂 bol şanslar
Vurucuda olsa direk masaya koyar kanka puhhaaVurucu vurma bize yeme bizi böyle diyen adamlar 10.dakima sonra 10.k lik roll.aciyoe hep jahahahhaha
Beni biliyon dost içimiz dışımız bir, sezon uzun bol bol rol paslarız birbirimize ama bugünlük malesef 😂 cansınVurucu vurma bize yeme bizi böyle diyen adamlar 10.dakima sonra 10.k lik roll.aciyoe hep jahahahhaha
4 kişi olduk rol değil de bir 101 var galiba 😂Roll mu varrrr 😅
Aldık senide aramıza o zamanBeni biliyon dost içimiz dışımız bir, sezon uzun bol bol rol paslarız birbirimize ama bugünlük malesef 😂 cansın