- 23,932
- 22,351
- 113
Hissediyorum bugün kazanacam gelirse 1 kişiye rol bakiyesi verilecektir bol sans
O kişi benimHissediyorum bugün kazanacam gelirse 1 kişiye rol bakiyesi verilecektir bol sans
bol şans umarım ben olurumHissediyorum bugün kazanacam gelirse 1 kişiye rol bakiyesi verilecektir bol sans
Başlamadan dağıtım gelır mi ıncedenHissediyorum bugün kazanacam gelirse 1 kişiye rol bakiyesi verilecektir bol sans
AynenBaşlamadan dağıtım gelır mi ınceden
bol şanslar hocamHissediyorum bugün kazanacam gelirse 1 kişiye rol bakiyesi verilecektir bol sans
Takip edemeyecek kadar bitigim zaten takip etmemede gerek yok. Sen ulaşırsın bana. Bol şanslar dostumHissediyorum bugün kazanacam gelirse 1 kişiye rol bakiyesi verilecektir bol sans
Bol şans reisHissediyorum bugün kazanacam gelirse 1 kişiye rol bakiyesi verilecektir bol sans
Bol şans inşallah şans bize gülerHissediyorum bugün kazanacam gelirse 1 kişiye rol bakiyesi verilecektir bol sans
Sen kazanmaya bak bugün bana rol yaptırbol şanslar hocam
300le baslanir miSen kazanmaya bak bugün bana rol yaptır
2 kişi roll bol şans Shai 30,5 sayı üst Jokic 10,5 assist üstHissediyorum bugün kazanacam gelirse 1 kişiye rol bakiyesi verilecektir bol sans
Bol şansHissediyorum bugün kazanacam gelirse 1 kişiye rol bakiyesi verilecektir bol sans
Jokic yakar dostum2 kişi roll bol şans Shai 30,5 sayı üst Jokic 10,5 assist üst
10 da kalır dost skdjjdjsJokic yakar dostum
IBAN attım300le baslanir mi
La hatirlatma Allah aşkına sinirim bozuluyor yeminlen10 da kalır dost skdjjdjs
Bol şans
Tebrikler gelmiş 😍Adim 1
10 dakika sonra başlıyor maclar
Bol sans