- 23,336
- 21,779
- 113
Hedefimiz 7 adim bugün tarih yazacam hedefe ulasirsam 5 kisiye rol bol sans
Bol şansHedefimiz 7 adim bugün tarih yazacam hedefe ulasirsam 5 kisiye rol bol sans
Bol sans dost 7500 mesaj ustu kendi parasiyla rol acan degilmi sartlarHedefimiz 7 adim bugün tarih yazacam hedefe ulasirsam 5 kisiye rol bol sans
Bugun ole bir şart yokBol sans dost 7500 mesaj ustu kendi parasiyla rol acan degilmi sartlar![]()
La 300 u nerden buldun gene biz bı cigarette alamadik😅😅Hedefimiz 7 adim bugün tarih yazacam hedefe ulasirsam 5 kisiye rol bol sans
Limit felan çekiyoruz kanka biz rahat duramıyoruz puahhaLa 300 u nerden buldun gene biz bı cigarette alamadik😅😅
Ama etkinlik açanlara verecem yinedeBol sans dost 7500 mesaj ustu kendi parasiyla rol acan degilmi sartlar![]()
Ula 2. Adımı bitiremiyor forumdaki kimse 7 yi tamamlarsan tarih yazarsın bırak 7 yi 4. Yü başarılı yap benim gözümde kahin olursun erhanımHedefimiz 7 adim bugün tarih yazacam hedefe ulasirsam 5 kisiye rol bol sans
2 saat sonra burda ol kankaUla 2. Adımı bitiremiyor forumdaki kimse 7 yi tamamlarsan tarih yazarsın bırak 7 yi 4. Yü başarılı yap benim gözümde kahin olursun erhanım
Tarihe altın harflerle geçer belkiUla 2. Adımı bitiremiyor forumdaki kimse 7 yi tamamlarsan tarih yazarsın bırak 7 yi 4. Yü başarılı yap benim gözümde kahin olursun erhanım
Bi sigara cek bize limiti gec ,😂😂Limit felan çekiyoruz kanka biz rahat duramıyoruz puahha
Neden 7Hedefimiz 7 adim bugün tarih yazacam hedefe ulasirsam 5 kisiye rol bol sans
Uğurlu rakamim puahhaNeden 7
Güzel bonus veren betco söylesene roll açam bndeUğurlu rakamim puahha