- 24,909
- 23,737
- 113
Konuda 1 kişiye ödül verilecek fazlası olmucak eger basarabilirsem daha sonra konumda tartışma istemiyorum bolsans
Ismı ver once kanka bosa takıp etmesınlerKonuda 1 kişiye ödül verilecek fazlası olmucak eger basarabilirsem daha sonra konumda tartışma istemiyorum bolsans
Haydaaa aranan kan geldi bol şans dostumKonuda 1 kişiye ödül verilecek fazlası olmucak eger basarabilirsem daha sonra konumda tartışma istemiyorum bolsans
Aynısından bir de ben açayımKonuda 1 kişiye ödül verilecek fazlası olmucak eger basarabilirsem daha sonra konumda tartışma istemiyorum bolsans
Ödül tek isimKonuda 1 kişiye ödül verilecek fazlası olmucak eger basarabilirsem daha sonra konumda tartışma istemiyorum bolsans
Bol şanslar dostKonuda 1 kişiye ödül verilecek fazlası olmucak eger basarabilirsem daha sonra konumda tartışma istemiyorum bolsans
Len paran varsa bana da at ahsjsjdjdjrAynısından bir de ben açayım
Bol şans kardo
Bol bol şanslar dostKonuda 1 kişiye ödül verilecek fazlası olmucak eger basarabilirsem daha sonra konumda tartışma istemiyorum bolsans
Hoopp @vurucu999 bu ne ayak 😂😂Konuda 1 kişiye ödül verilecek fazlası olmucak eger basarabilirsem daha sonra konumda tartışma istemiyorum bolsans
Kazanirsa taş kağıt yapalım abi biz oauuauaHoopp @vurucu999 bu ne ayak 😂😂
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerm 😂😂✋Kazanirsa taş kağıt yapalım abi biz oauuaua
Bol şans erhocum
Boslans kanka dıgerı rolde herkes beb ssnın yabındayın
Bol snaanslar dost
Şakası dahi hoş değildir dostumLen paran varsa bana da at ahsjsjdjdjr
İbneler iy gol atsalar tambetten bin çekecektik 15 tane şut var ilkyarı