http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Erhan2121 / Kasa 1+1 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,928
17,583
113
Ulan iftira atacak kadar haysiyetsizsiniz anladık da bunu yaparken bari ölçülü sallayın. 4 yıldır ben burda aktifim ne hırsızları baş tacı ettiniz burda gördük. Gelip bula bula bu adama mı rol parası çaldı diyorsun. Biz niye görmedik, biz başka bir evrende mi yaşıyoruz
Kanka o değil olay @Marley i 2018 dir tanırım bir kere şahit olmadım böyle bir duruma bilmeme ihtimalim yok arkadaş maledef ya karıştırdı yada durduk yere pok atıyor anlamsız hayırlı sabahlar cümletenn

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,458
25,735
113
Kanka o değil olay @Marley i 2018 dir tanırım bir kere şahit olmadım böyle bir duruma bilmeme ihtimalim yok arkadaş maledef ya karıştırdı yada durduk yere pok atıyor anlamsız hayırlı sabahlar cümletenn
Ben burada yokken yazıyor. Yanlış lanse ettirecek millete. Sağolun dostlar
2-3 saat uyumam lazım. Bu cuta denenle uğraşacağım.

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,728
17,938
113
Forumun en çok dağıtanı ve roll yaptıranıymış kendisi. Ben de güldüm
Nasıl cevap versem diye düşündü. Küfür etse banlanacak. Çok büyük damga olsun, yalan güzel olsun deyip hırsızsın dedi .
Ağır küfür etmekten beterdir bir insan hırsız demek @Shellac umarım ilgilenirsiniz
Dağıtabilir, ki dağıtmıştırda belki, ben görmedim, görseydim bunu da savunurdum, lakin bu çok önemli bir mesele değil. Asıl mesele her gün görüp iyi kötü dolaylı dolaysız yollarla birbirine iyiliği dokunmuş insanların birbirini bu kadar kolay lekeleyebilmesi. Yoksa yeri geliyor hepimiz tartışıyoruz, kavga ediyoruz ama tutupta kimseye iftira atmıyoruz. Güzel şeyler değil, delikanlı adam işi hiç değil

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,458
25,735
113
Dağıtabilir, ki dağıtmıştırda belki, ben görmedim, görseydim bunu da savunurdum, lakin bu çok önemli bir mesele değil. Asıl mesele her gün görüp iyi kötü dolaylı dolaysız yollarla birbirine iyiliği dokunmuş insanların birbirini bu kadar kolay lekeleyebilmesi. Yoksa yeri geliyor hepimiz tartışıyoruz, kavga ediyoruz ama tutupta kimseye iftira atmıyoruz. Güzel şeyler değil, delikanlı adam işi hiç değil
Ağzına sağlık kardo
Şu konu kapansın. Shooter bu kadar damga yememiştir

Gokhandgnc35

Stuttgart
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,035
13,986
113
Vallaha @Marley yapmaz ha cok muhabbetim yoktur vs ama görüyorum aktifliginden vs konulardan nedir ne degildir bilmiyorum eskisi kadar cok aktif giremesemde cokta etkinligini gördüm sanki bilmedigimiz birsey varsa konussun kimin derdi varsa

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,375
9,007
113
Vallaha @Marley yapmaz ha cok muhabbetim yoktur vs ama görüyorum aktifliginden vs konulardan nedir ne degildir bilmiyorum eskisi kadar cok aktif giremesemde cokta etkinligini gördüm sanki bilmedigimiz birsey varsa konussun kimin derdi varsa
Yapmaz dostum 3-5 gün öncede bir arkadaşa böyle hırsızsın iftirası atıp gitmişti o arkadaş kaşınıyor belli. Önüne gelene hırsız ithamında bulunacaksa bu adam burda barınmasın madem

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,375
9,007
113
Yav ne borcu borç meselesini ortaya koyacak olursa benim borcum forumun tüm borcunun toplamıdır. Kaldı ki borcunu gecen kazanıp ödedi Allah'tan, yine borc yaptıysa da bişey diyemem
Valla tam hatırlamıyorum da borç dedi mi 15 k yapmamız lazım diyordu yalnız

Gokhandgnc35

Stuttgart
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,035
13,986
113
@Cutamaniac kardes bak Marleyi forumdan tanirim ismini bile bilmem kanıtın varsa koy suraya koyamıyorsanda bence girme foruma bak adamida savunmuyorum ama varsa birşey koyacan ortaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...