- 38,458
- 25,735
- 113
Senin aile bireyine küfür eden birine susar mısınBosverın uzatmayın durup dururken ban yemeyın
Ya da namusuna. Hırsızlık nedir lan.
Ben o kadar geniş değilim
Senin aile bireyine küfür eden birine susar mısınBosverın uzatmayın durup dururken ban yemeyın
Kanka o değil olay @Marley i 2018 dir tanırım bir kere şahit olmadım böyle bir duruma bilmeme ihtimalim yok arkadaş maledef ya karıştırdı yada durduk yere pok atıyor anlamsız hayırlı sabahlar cümletennUlan iftira atacak kadar haysiyetsizsiniz anladık da bunu yaparken bari ölçülü sallayın. 4 yıldır ben burda aktifim ne hırsızları baş tacı ettiniz burda gördük. Gelip bula bula bu adama mı rol parası çaldı diyorsun. Biz niye görmedik, biz başka bir evrende mi yaşıyoruz
Ben burada yokken yazıyor. Yanlış lanse ettirecek millete. Sağolun dostlarKanka o değil olay @Marley i 2018 dir tanırım bir kere şahit olmadım böyle bir duruma bilmeme ihtimalim yok arkadaş maledef ya karıştırdı yada durduk yere pok atıyor anlamsız hayırlı sabahlar cümletenn
Dağıtabilir, ki dağıtmıştırda belki, ben görmedim, görseydim bunu da savunurdum, lakin bu çok önemli bir mesele değil. Asıl mesele her gün görüp iyi kötü dolaylı dolaysız yollarla birbirine iyiliği dokunmuş insanların birbirini bu kadar kolay lekeleyebilmesi. Yoksa yeri geliyor hepimiz tartışıyoruz, kavga ediyoruz ama tutupta kimseye iftira atmıyoruz. Güzel şeyler değil, delikanlı adam işi hiç değilForumun en çok dağıtanı ve roll yaptıranıymış kendisi. Ben de güldüm
Nasıl cevap versem diye düşündü. Küfür etse banlanacak. Çok büyük damga olsun, yalan güzel olsun deyip hırsızsın dedi .
Ağır küfür etmekten beterdir bir insan hırsız demek @Shellac umarım ilgilenirsiniz
Ağzına sağlık kardoDağıtabilir, ki dağıtmıştırda belki, ben görmedim, görseydim bunu da savunurdum, lakin bu çok önemli bir mesele değil. Asıl mesele her gün görüp iyi kötü dolaylı dolaysız yollarla birbirine iyiliği dokunmuş insanların birbirini bu kadar kolay lekeleyebilmesi. Yoksa yeri geliyor hepimiz tartışıyoruz, kavga ediyoruz ama tutupta kimseye iftira atmıyoruz. Güzel şeyler değil, delikanlı adam işi hiç değil
Acil 15k yapmamız lazım borç var falan diyordu yanlış hatırlamıyorsamBu arada @Erhan2121 in rolü de başarılı olmuş yeni farkettim lakin yine arayıp sormamış, kendisi her zmn losersti, arada kazandığında da böyle kuru gürültü yapar![]()
Yapmaz dostum 3-5 gün öncede bir arkadaşa böyle hırsızsın iftirası atıp gitmişti o arkadaş kaşınıyor belli. Önüne gelene hırsız ithamında bulunacaksa bu adam burda barınmasın mademVallaha @Marley yapmaz ha cok muhabbetim yoktur vs ama görüyorum aktifliginden vs konulardan nedir ne degildir bilmiyorum eskisi kadar cok aktif giremesemde cokta etkinligini gördüm sanki bilmedigimiz birsey varsa konussun kimin derdi varsa
Yav ne borcu borç meselesini ortaya koyacak olursa benim borcum forumun tüm borcunun toplamıdır. Kaldı ki borcunu gecen kazanıp ödedi Allah'tan, yine borc yaptıysa da bişey diyememAcil 15k yapmamız borç var falan diyordu yanlış hatırlamıyorsam
Valla tam hatırlamıyorum da borç dedi mi 15 k yapmamız lazım diyordu yalnızYav ne borcu borç meselesini ortaya koyacak olursa benim borcum forumun tüm borcunun toplamıdır. Kaldı ki borcunu gecen kazanıp ödedi Allah'tan, yine borc yaptıysa da bişey diyemem
Valla inşallah tekrar borç yapma hatasina düşmemiştir. Ki zor toparladı zatenValla tam hatırlamıyorum da borç dedi mi 15 k yapmamız lazım diyordu yalnız
Biliyorum haberim var umarım yapmamıştır. Uyansında onun kasayı 25 k yaparız 6k biz alırız 4 kişi onada 1k kalır yeterValla inşallah tekrar borç yapma hatasina düşmemiştir. Ki zor toparladı zaten
Börek parası attı kıymalı börek yedim sayesinde bugunde tok güne basladik 🤣🤣Bu arada @Erhan2121 in rolü de başarılı olmuş yeni farkettim lakin yine arayıp sormamış, kendisi her zmn losersti, arada kazandığında da böyle kuru gürültü yapar![]()
Kesesine bereket, sabahladiğına değmiş, en azından birlerine kahvaltı ısmarlamış😊Börek parası attı kıymalı börek yedim sayesinde bugunde tok güne basladik 🤣🤣
Bizde ismarlicaz ins yakin zamanda güzel dostlara beraber tok olacazKesesine bereket, sabahladiğına değmiş, en azından birlerine kahvaltı ısmarlamış😊